Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amikor először mentél át a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor először mentél át a párod családjához nem izgultál?

Figyelt kérdés

Milyen volt?Szimpatikusak voltatok?

Utánna mit csináltatok a pároddal?

2020. okt. 27. 10:32
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Én nagyon izgultam.

Mondjuk én minden találkozás előtt szoktam.:D

Szerintem elsőre nem voltam szimpi mert nagyon visszahúzódó vagyok az elején.Ők meg közvetlenek.Először furának tartottak az biztos.

Azóta nagyon jóba vagyunk.:)

Párommal bementünk a szobába filmezünk aztán szexeltünk.

2020. okt. 27. 10:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenki izgul. De nem lesz gond, túlleszel rajta
2020. okt. 27. 10:45
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Már rögtön szexeltetek? 🤔🤔😂😂🤣

Nem is baj az, persze.. A jó kiadós ebédet valamilyen formában le kell dolgozni... 💪🏻✌🏻😂

2020. okt. 27. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
51%

1-es vagyok.

Nem első találkozásunk volt.Előtte sokáig randiztunk és ő volt már nálunk előtte.:D

Meg 20 évesek voltunk akkor szóval nem voltunk olyan gyerekek már.:)

2020. okt. 27. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Izgultam nagyon, mert zárkózott vagyok, nem egy szószátyár típus, csak kevés embernek tudok megnyílni és zavarban is voltam. Tehát bár kedvesen és visszafogottan viselkedtem, rosszul sült el. Apjának nem tetszettem, elkezdett bunkózni. Később meg beszólt, hogy ne menjek oda hozzájuk. Ilyen is van. 😞
2020. okt. 27. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A férjem szülei elváltak. Először az anyukáját látogattuk meg, az apukáját csak pár hónappal később. Nyilván, nagyon izgultam. Egyrészt bennem volt a szoksáso, hogy miylen benyomást keltek majd, másrészt a kommunikációs gondok miatt is idegeskedtem. Még nem beszéltem az itteni nyelvet akkor csak az angolt, szóval ez okozott némi gondot. De az anyukája nagyon aranyos volt, eljárt nyelviskolába is miattam, hogy legalább valamennyire tudjunk kommunikálni egymással. Ma már megy helyi nyelven is, de az elején nagyra értékeltem hogy rám való tekintettel tanult angolul egy kicsit.
2020. okt. 27. 11:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Izgultam. Én egy tetovált, piercinges nő vagyok, párom viszont teljesen visszafogott öltözködésű férfi, a családja pedig az a tipikus pesti értelmiségi család. Szerintem nem is igazán rám számítottak :D.

De nagyon hamar maguk közé fogadtak, meg a tágabb család is nagyon hamar megszeretett. Sokszor azt érzem, ebbe a családba sokkal jobban beilleszkedtem, mint a saját vérszerintibe.

2020. okt. 27. 11:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem volt időm izgulni. Az első randink volt, sétálni terveztünk, de szakadt az eső és ünnepnap lévén minden zárva volt. Beszaladtunk az anyjához, pár percet beszélgettünk felszínesen, aztán annyi. Azóta is ilyen semmilyen a kapcsolatunk, a gyerekekre se kíváncsi anyósom.
2020. okt. 27. 11:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Izgultam, mindig izgulok ha új emberekkel találkozok.

De nagyon aranyosak és kedvesek voltak, kár volt félnem. Szimpatikusak voltak.

Utána filmeztünk a párommal. :D

2020. okt. 27. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!