Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Családi összejövetelek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családi összejövetelek, eljársz a pároddal a családjához? Ha nem, akkor mi okból?

Figyelt kérdés

2020. jún. 23. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mivel engem is meghívnak a rokonai. Úgy meg illik elmenni. De a barátom családja nagyon kedves :)
2020. jún. 23. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Anyós egy kavarógép, 16 éve nem találkoztunk. 😊
2020. jún. 23. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon ritkán ha jön olyan családtag akivel jóban vagyunk és el tudunk velük vonulni. Páromnak sem igazán jó a kapcsolata a családjával, a szülei elég mérgezőek és kontrollmániások. Szóval ő sem jár csak max évente 1-2 alkalommal. Ez kellett ahhoz, hogy végleg békénhagyják. Tesójáék ugyan így vannak szóval ha ők jönnek akkor velük elvagyunk de mással nem nagyon. Nincs egyébként köztem meg a családja között nagy konfliktus azon kívül, hogy "nem vagyok nő és önző vagyok" mert nem fogunk gyereket vállalni. Ugyan ezt kapja párom sógornője is. Mintha ez nem lenne egy teljesen közös döntés és a fiaik nem lennének ugyan ezen a véleményen...

De egyébként ha nem lenne valós indok mögötte, egyszerűen csak nem bírnám a családját akkor sem lenne belőle probléma. Ő ugyan így áll az én szüleimmel, ha választani kell elkerüli őket. Egyébként teljesen megértem attól függetlenül, hogy nem volt soha konkrét konfliktus. Nem olyan emberek akik között egészséges lenni.

2020. jún. 23. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A fontosabbakra igen, ha meg nincs különösebb oka, csak pl. lesz egy random sütögetés, akkor arra nem biztos. Ha nincs rá időm vagy kedvem, akkor néha simán kihagyom ezeket. Miért? Mert messze laknak, így nem tudok csak pár órára átugrani és a teljes hétvégémet meg nem mindig szeretném ilyenekre áldozni. Nekem is ennyi a szabadidőm és van hogy nem fér bele.
2020. jún. 23. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Most már sajnos nem, mert messze lakunk, de régen szinte mindig mentem vele. Szeretem a családját, jól kijövünk, még az alkesz nagybátyjait is kedveltem, mert rendesek voltak velem.
2020. jún. 23. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Az én családom mindig is rideg, érzelmileg elutasító volt a sajátjaival szemben is, nemhogy idegenekkel (egy átlag karácsonyi vacsorán nagyjából olyan hangulat volt gyerekkoromban, mint egy temetésen, sokáig gyűlöltem is ezt az ünnepet, ma már az egyik kedvencem), így amikor a férjem családjával először találkoztam, őszintén megdöbbentem, hogy ezt máshogy is lehet. Az első perctől kezdve befogadtak és szeretnek, igazából általuk megtapasztalom az igazi család-élményt, amire nem is tudtam hogy vágyom, amíg nem ismertem meg őket. Szóval minden családi eseményre szívesen megyek velük, legyen az karácsonyi vacsora vagy random kerti sütögetés. Őszintén a saját családomnak is érezhetem őket, nem csak a férjem "szükséges tartozékai", ellenben a biológiai családommal, akikkel csak a legminimálisabban szükséges szinten tartom a kapcsolatot most már.
2020. jún. 23. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Anyósékhoz nem. Oda kette megy a gyerekkel, ha megy egyáltalán. Anyós engem elmondott mindennek, az esküvőnket elb.ta, nem vagyok kiváncsi rá.

Unokatesóihoz megy még ritkán a férjem, oda el szoktam menni. Jófejek, sokat hülyúlünk, 1idősek vagyunk kb.

Mamájához pedig csak én jártam, mondjuk én is csak kb 3havonta, vittem a gyereket "megmutatni"

2020. jún. 23. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Nalunk nincsenek csaladi osszejovetelek. Akkor megy mindenki altalaban a csaladjahoz, ha valami dolga van naluk. Illetve karacsonykor elmegyunk a parom anyukajahoz, mert a parom foz naluk, aztan vagy ott alszunk, vagy este hazajovunk es kb ennyi.
2020. jún. 23. 18:26
 9/9 xavarek válasza:
nincs párom , így nem járok el családokhoz :)
2020. jún. 26. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!