Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Van olyan köztetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van olyan köztetek, aki nem jár a párjával a párja családjához családi ünnepekre? Ha igen, mi okból?

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert én sem járok. Nem fogok azért szopni meg jópofizni, mert állítólag rokonok vagyunk. Ha nem érzem magam jól, nem megyek. Jóformán csak anyámat meg az ő apját látogatjuk, senki más nem alkalmas békés ünneplésre
2020. jún. 22. 10:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, és én nem járok a párom családjához,nem tartjuk a kapcsolatot, bár ismerjük egymást. Igy családi eseményen se veszek részt. Nem vagyunk házasok, nem élünk együtt, de hosszú ideje együtt vagyunk.

A párom családja "zárt". Olyannyira,hogy oda senki nem kerülhet be. A párom testvére házasságot kötött. A párja ugyan mehetne, mégsem megy,és ez Nekik így természetes, pedig már gyerekük is van.

Beteges gondolkodás és nehezen viselem, főleg azért mert "nem lehet ellene semmit tenni" elven alapul.

Nem a személyemmel van bajuk, tehát esélyem nincs arra,hogy majd megismernek, elfogadnak, esetleg megkedvelnek.

2020. jún. 22. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és a szüleit még csak nem is ismerem. A testvérét és az ő családját most kezdem megismerni. Nem tudom, fogok-e családi összejövetelekre menni, ez attól függ, összebarátkozunk-e. 7 éve vagyunk együtt és most lesz gyerekünk, igazából ez az oka, hogy megadjuk az esélyt, hogy ismerje az unokatesóit. Egyébként a párom nem túl boldog ettől sem, mert durván rátelepedős a család, és ezzel együtt ellenséges is, ezért nem akarta a kapcsolatot. Őszintén szólva érzem is, hogy mire gondol :D Nagyon hasonló egyébként, mint amit 2. írt. Nagyon zárt, és nagyon szemét módon tudnak viselkedni a nukleáris családtagok szeretetkapcsolataival sajnos.
2020. jún. 22. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!