Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a párotoknál alszotok mit visztek magatokkal?
Fogkefe, fogkrém, fogselyem, szájvíz.
Tusfürdő, sampon, dezodor, parfüm.
Borotva, borotvahab, arcszesz.
Nagy törölköző, kis törölköző (kivéve, ha külön említi, hogy nem szükséges, mert náluk is van elég szabadon).
Allergiagyógyszer, fejfájás-csillapító, gyomorsav-reflux elleni gyógyszer.
Kispárnám, mert sokaknál a párna nagyon lapos és úgy nem tudok aludni. Citromfűlevél-tea, hogy biztosan tudjak aludni.
Körömkefe, körömcsipesz, sarokreszelő, lábizzadás-elleni krém.
Nívea. Szinte minden fájdalmas vagy ronda bőrhibára jó.
Na jó, akkor egy normális válasz: fogkefe, pizsi, váltóruha, esetleg dezodor. A többit tud adni, nem kell egy bőröndnyi cucc.
Ja és smink, ha sminkelsz (én nem), meg fésű a gubancoknak, ha jó volt az este ;)
2.
"egy normális válasz"
Ezzel arra kívánsz utalni, hogy az enyém nem az? Miért nem? Én szeretem, ha minden biztosan van a közelben minden, amire szükségem lehet. A higiénia pedig fontos, egy randin vagy ha valaki másnál alszol, akkor különösen fontos.
Sminket, tusfurdot, cuccokat hajmosashoz, formazashoz ha tobb napra megyek esetleg, deot, borotvat, fogkefet, valtoruhat. Kb ennyi.
Semmi olyat nem viszek, amit valoszinuleg tudnak adni, szoval torolkozot, fogkremet es hasonlokat nem. Tusfurdot sem feltetlenul, igazabol ha nincs is no a haznal, arra az 1-2 napra megfelel a ferfi tusfurdo is.
Én kb fél év után kezdtem otthagyni a dolgaim, addig simán mindent hoztam-vittem. A párom az első alkalommal hozta a kis csomagját, zokni-gatya-fogkefe-pizsama :D Ja meg borotva. Cuki volt. Kérdezte is, szabaddá tennék-e a cuccainak egy fiókot? Most csak mosolygok rajta, de akkor annyira beparáztam, hogy még a szakítás is megfordult a fejemben :D
A fiókban azóta is ott van a pizsamája, érintetlenül, természetesen azóta már került ide több holmija is :)
Ha este, csak aludni megyek át, akkor általában előtte lezuhanyzom és tiszta ruhát veszek, ami még másnapra is jó, de szerintem mindenki el tudja dönteni, hogy szüksége van-e váltóruhára, vagy nem. Alváshoz viszek egy pólót (pólóban és bugyiban alszom), másnapra tiszta fehérneműt (nyilván azt is te tudod, hogy miben szeretnél aludni). Törölközőt nyugodtan kérhetsz a párodtól, nyilván egynél több van neki, ha önállóan él. Tusfürdőből a legtöbb pasi valami "férfias" illatút használ, te tudod, hogy ragaszkodsz-e a sajátodhoz vagy jó az övé is, gondolom szívesen fog adni belőle.
Fogkefe, fogkrém, fogselyem, betét, tampon, fésű és hasonlók jó, ha mindig vannak nálad egyéb szituációkban is.
Ruhákat személy szerint addig nem hagynék ott, ameddig nem élünk legalább annyira együtt, hogy nála mossak. Ha otthon mosok, akkor úgyis haza kell vinnem a cuccaim. Esetleg egy ottani fogkefe, fogkrém, tusfürdő jöhet jól, ha sokat vagy nála.
Pizsi, smink, intim törlőkendő.
Koton van a srácnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!