Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismert valaki olyan történetet,ahol a férfi házas,de egy régi szerelme is megmaradt benne hosszú ideje,mégis jól elvan a feleségével ?
Első nagy szerelmem... 16 voltam ő 24 mikor összejöttünk.
Nagyon passzoltunk, nagyon sok mindenre tanított meg engem. A családjaink annyira jóban voltak, hogy miután szakítottunk még 3 évig össze jártunk együtt nyaralni. Persze az akkor már exem nem jött el. Csak a szülei és tesói.
Szakitasunk oka csak annyi volt hogy nagyon fiatal voltam hozzá. Ő már érettebben gondolkodott. Én még élni akartam.
Akivel a szakításunk után összejött, azzal a lánnyal azóta is együtt vannak és van egy 4 éves kislányuk. Ennek már 11 éve :)
Azóta is tartjuk a kapcsolatot. Havonta 1xer 2xer írunk egymásnak. Tanácsot adunk egymásnak stb
Természetesen titokban.
Nincs köztünk fizikai kontakt, de az élettársa nagyon féltékeny rám. (az elején még tudta, hogy néha beszélünk. Nagy balhé lett belőle, nem is kerestem utána, de az exem megtalalja a módját mindig, hogy legyen köztünk valamilyen kontakt)
Szerintem ez soha nem fog változni. Valamilyen szinten mindig benne leszünk egymás életében.
Újra akartuk kezdeni párszor. De vagy én voltam kapcsolatban vagy neki már úton volt a kislánya.
Soha nem fogja őket elhagyni,, de nem is szeretném.
Jó ez így ahogy van.
11.-es válaszoló!
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de ez annyira undorító, amit műveltek az első szerelmeddel! Ha tényleg szereted, és minimális tartás még maradt benned, akkor hagyd, hogy élje az életét a családjával. Egyszer minden titok kiderül...
Nincs titkuk. Néha írnak egymásnak.
Hogy mit éreznek, az mindegy, nincs gondolatrendőrség.
Kedves 12es válaszoló :)
Nem érzem azt, hogy tönkre tenném a kapcsolatát azzal, hogy havonta 1xer 2xer váltunk néhány szót, az ő párkapcsolati gondjairól vagy lakás felújítással kapcsolatos dolgokról stb
Nem a múltról vagy újra kezdésről beszélünk.
Nem is szeretne egyikünk sem ilyet.
Az hogy titokban beszélünk igazából csak egy oldalú, részemről nincs mit titkolni.
Ő titkolja a párja előtt.
És ha a párja elolvasná több évre visszamenőleg a beszélgetésünket is láthatná, hogy nincs mire féltékenynek lennie. Sőt.
Kapcsolatukban nagyon sok hullámvölgy azért oldódott meg mert a megfelelő tanáccsal láttam el az exem. És ugyanez fordítva. Volt, hogy nekem is az exem tanácsa segített helyre tenni a dolgaimat.
Szóval nem érzem rosszul magam emiatt.
Nem nosztalgiázunk. Nem találkozunk. Nem is tervezünk hasonlót sem.
Szerintem ezzel nincs semmi baj.
11es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!