Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek, amikor életetek nagy szerelme, akiért már hosszú idő óta rajongtatok, visszautasított?
Figyelt kérdés
Amikor már több hónapja/éve gyötrődtél valaki miatt, majd összeszedted a bátorságod és léptél, de visszautasítást kaptál. Az a sok elvesztegetett idő, gondolat, érzés, remény,szomorúság mind hiába volt.
Mit éreztetek, mikor ez megtörtént? Depresszióba estetek, vagy épp ellenkezőleg: fellélegeztetek, hogy már nem kötnek "láncok" (remény, hogy talán ő is így érez irántad, és majd egyszer összejöttök) az adott személyhez?
2020. okt. 1. 20:22
1/4 anonim válasza:
Sokkal jobban vagyok, mióta tudom, hogy nem kellek neki és egyáltalán nem vagyok az esete.
2/4 anonim válasza:
Mivel nagyon is viszonozta a vonzalmat és többször is lépett felém és többször is kihátrált, én konkrétan azt éreztem, hogy a legutolsót nem élem túl. Még csak azt se tudnám megmondani, hogy ő lépett felém vagy én felé. Sokkal könnyebb lenne lezárni, ha semmit se jelentenék neki. Így soha nem fogom tudni lezárni.
3/4 anonim válasza:
Nálunk az volt, hogy eleinte elhúzta előttem a mézes madzagot, aztán mikor minden a legszebb lett volna, eltaszított magától, és ezt többször megcsinálta. Bár elsőre a leggörényebb módon. Akkor szerelmet is vallott. Ma már tudom, hogy mindig csak a bábja voltam, és sajnos még most is szeretem. Pedig nagyon meg tud bántani. Ő nem akar normális kapcsolatot természetesen. Sokszor azt gondolom, visszaél az érzéseimmel. Mocskos egy helyzet ez!
4/4 anonim válasza:
Nagyon fájt, egy idő után tényleg fizikailag fájt belülről a mellkasom. Egy hétig teljesen KO voltam, bejáetam dolgozni, de robotpilóta üzemmód volt csak. Aztán mnagyon lassú gyógyulás következett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!