Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből következtethetek arra, hogy tetszem neki, vagy semmit sem jelent?
Van egy ügyfelünk, aki rendszeresen bejár az irodába, és akivel - miután kiderült, hogy hasonló az érdeklődési körünk - többször is jól elbeszélgettünk. Két éve ismerem, ez idő alatt elvált, és lett egy barátnője. Tíz évvel idősebb nálam, de vszínűleg ő azt hiszi, legalább tizenöt-tizennyolccal, mert sokkal fiatalabbnak látszom a koromnál. (Ez sokszor előny, most viszont nagy hátrányként élem meg.) Neki a felesége és a barátnője is korban hozzá passzoló. Kb. négy hetente jön hozzánk, néha teljesen közömbös, és alig beszélget velem, máskor csak úgy dől belőle a szó. Eddig nem igazán tudtam megállapítani, tetszhetek-e neki, de az elmúlt két hónapban történt két érdekes apróság. Az egyik, hogy amikor nem számított rá, hogy én is az irodában vagyok, és váratlanul léptem ki az egyik helyiségből, majd köszöntem rá, meglepődött, hátralépett egyet, és visszaköszönéskor elcsuklott a hangja. A másik épp tegnap történt. Kikértem vmiben a véleményét, ő nem igazán volt naprakész, így nem tudott tanácsot adni (nem volt egyébként fontos dolog, csak addig beszéltünk róla, míg visszaért a kolléganőm, akihez jött), de két órával később felhívott, mert eszébe jutott, mit kellett volna mondania. Eléggé hadarva beszélt, mintha izgult volna egy kicsit. A vicc az, hogy nem kellett volna visszahívnia, hiszen nem volt fontos, amit kérdeztem, bőven ráért volna pár hét múlva, amikor újra jön.
Elsősorban férfiaktól kérdezem: a leírtak alapján szerintetek bejöhetek neki?
Még egy apró plusz infó: a barátnője rámenős nő :( , szinte biztosra veszem, hogy ő szedte fel a férfit, és nem fordítva. Én nem vagyok rámenős, így ebből az egészből vszínűleg semmi sem lesz, de azért érdekelne a véleményetek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!