Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok szeretni egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok szeretni egy olyan embert, aki a nyitott párkapcsolatot preferálja?

Figyelt kérdés

Engem mindig úgy neveltek, hogy a párkapcsolat az csak zárt lehet, nem csókolhatsz meg, nem feküdhetsz le egy másik nővel, mert akkor az a büntetésed, hogy elfog hagyni. Emiatt úgy voltam vele, hogy akkor egy nagyon vonzó nő kell, és vele fogom leélni az életemet. Hát mit mondjak. Eddig csak olyanoknak kellettem, akiket nem tartottam annyira vonzónak, nem volt egy barátnőm se. Már nem az igazit keresem, hanem egy olyan nőt, akivel jól érzem magam, és nem baj, ha nem tartom szuper vonzónak. Úgy érzem nyitott párkapcsolatra lenne szükségem, mert már meguntam ezt a monogám hozzáállást, és ha megkívánok egy másik csajt, akkor örülnék, ha nem hagyna ott, és nem tenné tönkre ezzel a jól működő kapcsolatot.

Mi lenne akkor, ha a sima barátság is monogám lenne, és a barátom nem állna velem szóba többet, mert mással is elkezdenék barátkozni? Miért kell a párkapcsolatot másabbnak tekinteni, mint a barátságot? Miért kell ez a monogám színészkedés?

2020. okt. 21. 09:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%
Elég egyszerű ezen a téren a matek - vagy passzolnak a monogámiáról vallott elképzeléseid a leendő pároddal vagy nem. Vannak akik nagyon jól megvannak nyitott kapcsolatban, vagy szabályozott nyitott kapcsolatban - tucatnyi egymást szerető párt látok akik együtt swignereznek. Az emberek többsége viszont NEM ilyen. Ne károgj rajta, a másik embert fogadd el ne megváltoztatni akard. Ha neked nyitott kapcsolat kell akkor keress úgy - s lehetőleg még az elején mond meg a másiknak ne árulj zsákbamacskát.
2020. okt. 21. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

Én nem értem ezt a fogalmat. Egyszerűen ez ma rohadt trendi hogy nyitott kapcsolat. Életemben nem hallottam még ekkora ellentmondásos dolgot.

Ha én szeretek valakit akkor azzal akarok lenni, nem mással! Vele akarom megosztani az összes dolgot ami csak történik velem és szexelni is csak vele akarok.

Ha több kapura akarok játszani akkor viszont nem leszek kapcsolatban senkivel.

Én nem értem hogy a francba lehet ezt összemosni. Ha meg nem jó azzal az emberrel akkor megpróbálom megoldani de nem úgy hogy félre járok .... Ha nem tudom megbeszélni akkor pedig búcsút intunk egymásnak. Ennyire rohadt egyszerű.

Ha ennyire nem bírsz magaddal akkor menj fel a tinderre aztán azzal szexelsz akivel akarsz. Mégis minek akarsz ez mellé párkapcsolatit???😅🤦🤦

2020. okt. 21. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Üdv újra.

Kérdeztem, hogy szerelmes voltál-e, nem kaptam tőled választ, de szükségét is egyre kevésbé érzem. "Igazi" (szerinted) = "nagyon vonzó nő", aki mellett soha nem kívánsz meg mást, hiszen már az ő szépségével sem tudsz betelni. Megsúgnám egyrészt azt, hogy a világ legjobb nőjének a látványát is megunod egy idő után, ha életed minden egyes napján őt nézed (ruhában vagy anélkül), szóval ha csupán a vizuális ingereken múlik, hogy félredugsz-e, akkor félre is fogsz, függetlenül attól, hogy milyen partnert sikerül majd találnod a jövőben. Másrészt az ember a párja iránt nem ugyanazt érzi, mint egy barátja iránt, és nem is a szex az egyetlen tényező, ami megkülönbözteti ezt a kétféle emberi kapcsolatot egymástól, de erről jelenleg tökmindegy, hogy ki mennyit magyaráz neked, mert látszik, hogy csak a barátság fogalmát ismered, csak azzal kapcsolatban vannak tapasztalataid, ezért értelmezni is csak azt vagy képes. Ha te eddig csupán almát kóstoltál, dinnyét még nem, akkor nem fogod tudni az alma ízéből levezetni a dinnye ízét elméleti síkon, hiába édes gyümölcs mind a kettő. Ezt értsd meg.

Harmadrészt:

"Eddig csak olyanoknak kellettem, akiket nem tartottam annyira vonzónak"

Akkor miből gondolod, hogy ha összejönnél egy ilyen nővel, akkor utána válogathatnál a (számodra) vonzóbbnál vonzóbbak közül? Nem pontosan értem a logikát.

2020. okt. 21. 22:53
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt egy párkapcsolatod sem, akkor szerencsés helyzetben, esetleg lesz egy nem létező nő, aki mellett esetleg megkívánnál egy másik nem létező nőt? Érdekes. De inkább mókás.
2020. okt. 22. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!