Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átélte valaki ezt ?
Igen. Még a kapcsolatunk elején volt, hogy az állatkerttől sétáltunk a Nyugati felé, az egyik kisutcában egy részeg fazon elkezdett magyarázni nekem, h mekkora mellem van meg hú de megba**na. Próbáltunk nem reagálni, erre elkapta a karomat. A férjem lerántotta a kezét rólam és elküldte a búsba, pedig amúgy nagyon nem ilyen, tipikus csendes, megalkuvó, konfliktuskerülő férfi.
Volt családi konfliktus is, az anyja testvére folyamatosan fújt rám, mert fiatalabb vagyok és biztos csak élősködök rajta. Évek óta nem beszéltek.
Amikor születtek a gyerekek, szerintem jobban izgult nálam is, hogy minden rendben legyen és komplikáció nélkül megússzák a babák is és én is. Az első végül császár lett, azt mondták a szülésznők, hogy így izgulni ők még nem láttak embert, pedig... 😄
Ilyen férjet, ilyen társat kívánnék mindenkinek.
Sok ilyen van.
Kb minden 2. szerelmes nő ezt mondja a párjáról, hogy ő a legtökéletesebb a világon...
A mostani párom. 37 éves vagyok tavaly váltam el, egy önző embertől, aki mint utólag kiderült, folyamatosan csalt.
Mostani párom ilyen. Aggódik értem és a lányomért is, mindig kérdez, intéz nekem dolgokat, akkor is jött apumnak segíteni, amikor nem is volt róla szó. Még csak 5 hónapja vagyunk együtt, de több törődést és szeretet kaptam tőle, mint a férjemtől 14 év alatt.
Szóval van ilyen.
Igen van ilyen
Csak sajnos nehezen találni
Határozottan állítom, hogy van ilyen férfi. Barátaim között is van számtalan. Hogy a férfiak hány százaléka ilyen? Nem vezetek statisztikát.
Ffi.
Azert mert sokan szart választanak az csak egy dolog
De vannak a ffiak es a nők között is normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!