Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg ekkora probléma ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora probléma ha nekem feltétel hogy a fiúnak legyen autója?18/L

Figyelt kérdés
2020. okt. 12. 14:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem gond egy menetet megér, van kocsim :)
2020. okt. 12. 15:21
 12/20 anonim ***** válasza:
84%
Áh, a jó kis nekem-puncim-van-nekem-jár mentalitás.
2020. okt. 12. 15:32
 13/20 anonim ***** válasza:
18%
Nem nagy, minden nő elvárja...
2020. okt. 12. 15:36
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

Problémának nem mondanám.

Olyan elvárásaid vannak amiket Te nem szégyellsz.

Viszont szerintem nem egy pozitív jellemre vall ha ilyen feltételeid vannak.

Nekem először magammal szembe vannak ilyen elvárásaim.Magam szeretném elérni az autót,lakást,anyagi jólétet nem a páromtól.Hiába én vagyok a lány.

De ha neked nincsenek ilyen elvárásaid magaddal szembe akkor ez van.Ki vagyok én,hogy elítéljek ezért?

2020. okt. 12. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
87%

Ha tudsz te is bármi pluszt, értékeset mellé tenni /nem a műkörömre meg a póthajra gondolok/, akkor nem az.

Nekem mindig olyan partnereim voltak, akinek van kocsija, de nekem is van. 23 éves koromtól van, mikor már meg tudtam venni magamnak, nem tette alám senki. Most viszont életem legszuperebb pasijával vagyok együtt, senkivel nem voltam ilyen boldog, ééééés nincs kocsija, de még jogsija sem :D És nem zavar.

2020. okt. 12. 16:38
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem mondanám problémának. Viszont azon elgondolkodnék a helyedben, hogy olyan elvárásaid vannak, amiket te nem tudsz nyújtani. Az meg, hogy te lány vagy és ezért nincs autód, na ne legyél már nevetséges. Bár ezzel a kérdéssel már azzá tetted magad. Később majd elvárod a saját lakást, az utazásokat, stb, Már most egy aranyásópalánta vagy. És ezt nőként mondom. Ahelyett hogy másoktól vársz el dolgokat, inkább tegyél érte, hogy neked is meglegyen. De gyanítom hogy ez csak egy provokáló kérdés...
2020. okt. 12. 17:19
 17/20 anonim ***** válasza:
33%
Gold digger
2020. okt. 12. 17:57
 18/20 anonim ***** válasza:
A napi provokáló kérdés is letudva...
2020. okt. 13. 08:11
 19/20 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők (kamukérdések?) miatt szidják az összes többit. Köszi 🙃
2020. okt. 13. 09:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Milyen legyen az az autó? :D
2020. okt. 13. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!