Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kellett ezt csinálnia?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellett ezt csinálnia?

Figyelt kérdés

Badoo-n ismertem meg, beszélgettünk, majd tali. Még több tali. Még szabit is kért, hogy elvigyen vizsgázni. Bemutatott otthon, én is őt. Egymásnál aludtunk, rózsával állított ide este. Programoztunk a legjobb haverjával is, annak a nőjével. Rá is kérdeztem, hogy most akkor mi van köztünk? Akartam, hogy kimondja. "Úgy gondolom együtt vagyunk." Itt megnyugodtam.

Aztán pénteken itt aludt, szombaton még vezetni is elvitt, aztán hívott mikor végeztem, hogy akkor tali du. Megint program, este vacsi, alvás. És aznap este már fura volt, más. Alig ölelt, pedig még du magához húzott, fogta a kezem végig. Nem is szóltunk nagyon egymáshoz, majd megtörtént a dolog és azt hittem szent a béke, öleltem, pusziltam. Másnap felkeltünk, hazahozott, hívtam be, de már nem jött. Aznap nem is írt, én sem.. este hívtam, de már kisípolt. Írt reggel, hogy látta, hogy kerestem.. kérdeztem, hogy mi a baj? Mi ez már? Hát nem érzi azt, amit kellene.. én erre ennyi részedről? És újra leírta, hogy sajnos nem érzi, amit kellene és elköszöntem, annyit írt csak,hogy szia. Semmi sajnálom, vagy valami. Semmi.

De ha nem keresem, akkor csak eltűnik.. mintha mi sem történt volna.

Összetörtem.

Ez így szerintetek normális? Ha csak d.gni akar, oké de mi az elején tisztáztuk, mit keresünk. Akkor keresne olyat, akit kihasználhat testileg, de ne már a normális csajjal csesszen ki. És nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történik, rengeteg ilyen sztorit hallok mostanság.

Ezt miért kell? És csodálkozunk, hogy már lassan eltűnik a szerelem, csak a hazugság, a játszma marad. Felnőtt emberek játszadoznak a másik érzéseivel, ő nyugodtan alszik, én meg egy hete nem alszok rendesen. Ezek után nagyon nehezen fogok ismerkedni, félve. 24 évesen már nagyon erre vágytam, tényleg komolyan álltam hozzá.

Veletek volt ilyen? Mit gondoltok erről?

2020. okt. 12. 01:18
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Már nagyon NEM erre vágytam*
2020. okt. 12. 01:26
 2/16 anonim ***** válasza:
31%

"Ha csak d.gni akar, oké de mi az elején tisztáztuk, mit keresünk. Akkor keresne olyat, akit kihasználhat testileg, de ne már a normális csajjal csesszen ki. És nem én vagyok az egyetlen, akivel ez történik, rengeteg ilyen sztorit hallok mostanság."

Itt a lényeg. Ha közli, akkor a csajok negyede sem bólint rá. Ha meg így elérheti a célját, miért ne tenné? Ha valakit ilyen könnyű befűzni, miért lepődik meg?

"Felnőtt emberek játszadoznak a másik érzéseivel, ő nyugodtan alszik, én meg egy hete nem alszok rendesen. Ezek után nagyon nehezen fogok ismerkedni, félve. 24 évesen már nagyon erre vágytam, tényleg komolyan álltam hozzá."

Felnőtt embereknek azt sem ártana észrevenni, hogy kiért vannak oda, kivel randiznak. Mert másra mindig egyszerűbb mutogatni. Igen, az én környezetemben is rengeteg ilyen van, de bármelyik random kívülálló megmondja fél perc alatt, hogy nem lesz az egészből semmi. Talán nem kéne egy cuki szempártól elájulni egyből és nem lenne ilyen probléma.

2020. okt. 12. 01:46
 3/16 anonim ***** válasza:
61%
Túl gyors volt a bemutatás, az udvarlás stb... Érezhető volt, hogy valami gyors célja van (leírást olvasva számomra érezhető volt).
2020. okt. 12. 07:06
 4/16 anonim ***** válasza:
78%

Megint megszólalt a frusztrált incel, aki azt nehezményezi, hogy a kèrdező olyannak adott esélyt, akihez vonzódik.

Nem unod még magad?

Mert mi téged eléggé.

Kérdező: igen, valóban sok ilyen előfordul, az is lehet, hogy valóban voltak jelek, hogy becsap, ezt mi nem tudjuk megítélni, mert te tudod csak, hogy volt-e elnyomott negatív megérzésed, vagy teljesen váratlanul ért. Ha váratlan volt, akkor is lehettek akár jelek, de ha ezeket nem vetted észre, sem vagy alábbvaló, mint bárki más. Fiatal vagy még, majd megtanulod.

Sőt, lehet, hogy a srác sem akart kihasználni vagy becsapni. Tapasztalataim szerint persze nagyon sok a s*ggfej, aki érzéketlen és hazudozik a célért, de olyan is van, aki annyira szeretne kapcsolatot, hogy túl hamar belerohan, aztán csak kiderül, hogy nem fog működni. Az viszont vitathatatlanul s*ggfej dolog, hogy eltűnt volna csak egyszerűen anélkül, hogy szólna. Ez gyávaság kortól függetlenül, és a felelőssèg nem vállalása.

Tudom, hogy most nagyon rossz, de talán kicsit könnyebb úgy elengedni, hogy már tudod:gyáva, és jellemtelen. Nekem ez nem férne bele, kiábrándítóan férfiatlan.

2020. okt. 12. 07:19
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a két utolsó választ. :)

Igen, talán könnyebb lesz majd, bár valamiért még gondolok rá elég sokat.. pedig tudom, hogy nagyon nem volt fair, amit tett.

2020. okt. 12. 21:32
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

#4: Engem tényleg érdekelne, hogy született meg a válaszod. Milyen életút kellett ahhoz, hogy ilyen téveszméket és logikátlanságokat teljes meggyőződéssel tudj előadni?

Mert nem, nem vagyok incel. Megértem, hogy számodra a világot egyszerű leegyszerűsíteni arra, hogy aki neked megfelelőt ír, az jó arc, aki meg más véleményen mer lenni, az incel... De, a valóság nem ez. Ugyanis nem vagyok incel.

Nehezményezni sem nehezményeztem semmit. Leírtam, hogyha valaki ezt vagy azt választja, akkor az ezzel vagy azzal jár. Ez ugyanúgy vonatkozik rám is. Ha befűzök egy láthatóan könnyűvérű csajt, akkor nem lepődök meg, hogy megcsal vagy lelép. Felnőttként, talán lehet vállalni a tetteinkért a felelősséget. Megértem, hogy nektek könnyebb mindenért, mindig mást hibáztatni, mert a hercegnőszindrómát nehéz kinőni, de akkor ezt nem a felnőtt kategóriában kéne nyomni ekkora meggyőződéssel.

És mit unsz vagy untok? Hogy férfiak is mernek írni? Hogy az enyémhez írt hasonló hozzászólásokat még érett, felnőtt gondolkodású nők is írnak? Értem én, hogy kényelmesebb lenne egy olyan világ, ahol csak a ti véleményetek érvényesülhet... De, ha ez nem a valóság, akkor nem fog összejönni.

Azt amúgy nem unod, hogy random bárkihez odavágod önelégülten, hogy incel, amikor az illetőről semmit sem tudsz? Azt nem unod, hogyha férfiakról írok ugyanilyen választ, akkor valamiért mindig jár a taps, ha viszont nőkről, akkor pár hozzád hasonló sértett kislány bevágja a hisztit?

(Miért érzem úgy, hogy ezek túl nehéz kérdések voltak egy 0 önismerettel rendelkező emberhez?)

2020. okt. 13. 11:33
 7/16 A kérdező kommentje:

6:

Szerintem az sem felnőttesebb, hogy előre le van beszélve a komoly kapcsolat és mégsem arra ment ki a játék, na meg persze a ghosting is, ha én nem kérdezek rá, hogy mi van, akkor simán csak eltűnik. Ez mióta felnőttes? Nemhogy nem felnőttes, de még gyáva dolog is. Akkor mondta volna meg már a végén őszintén, nem számított volna.

Nincs hercegnő szindróma sem a dologban, az ember csak egy komoly kapcsolatot akar kiépíteni azzal, akihez nyilván vonzódnia is kell, mert ez is fontos, akárcsak az, hogy jól érezzük magunkat együtt.

Nem kell egymásnak esni meg incelnek hívni senkit sem. Vannak eltérő vélemények, ennyi. De szerintem neked sincs 100%-ban igazad. Nem a szemeitől ájultam el, csak nagyon szimpatikus volt és jó volt vele, nyilván nem fogok úgy ismerkedni, hogy már az elején leírom magamban, hogy huh ne kerülj hozzá közel, mert úgyis ki fog b.szni veled.. mindenki próbál pozitívan hozzáállni a másikhoz. Nem jött össze most, ez van, túl leszek rajta.

2020. okt. 13. 12:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha aki csak szexre hajt, eléri célját, mert legkésőbb második-harmadik találka alkalmával ágybabújás van, akkor gyakran történhet ilyen. Ha úgy tűnt volna számára: várnia kell az ágybabújással, nagy eséllyel lelépett volna és kevesebb csalódást hagyott volna maga után, mint így.
2020. okt. 13. 12:07
 9/16 anonim ***** válasza:

#7: Hol írtam, hogy ő felnőttes? Sehol.

A hercegnőszindrómát a fentiekre írtam, nem túl bonyolult szöveg.

Természetesen te vagy a kivétel. Ettől függetlenül, a környezetemben az összes ilyen sztorinál látszott, hogy mi lesz a vége. Van olyan csaj haverom, aki 3 pasival volt így. Mind a háromnál kikérte a véleményem, aztán úgyis ment a saját feje után és koppant. Ezt nevezik naivságnak.

2020. okt. 13. 12:07
 10/16 A kérdező kommentje:

8:

Van benne valami. Bár az ötödik randin feküdtünk le, előtte rengeteg talink volt, jó kis programok. Nem úgy tűnt, mint aki csak meg akar dugni és otthagyni. Akkor hülye voltam és nem ismertem fel időben aminek láthatónak kellett volna lennie, de azt bevallom, hogy nem tudtam teljesen ellazulni, mert éreztem valami furcsát. Csak bíztam abban, hogy végre minden oké lesz.

De nem bánom, tanultam belőle. Legközelebb okosabb leszek.

2020. okt. 13. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!