Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen meglepetést készíthetnék barátomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretném meglepni péntek este barátomat valami különlegességgel. Készítettem már neki romantikus,nyugodt körülményekben vacsorát, mellé pezsgő és gyertyafénynél meg is vacsoráztunk. Ajándékoknak annyira nem vagyok a híve,de kapni fog egy apróságot. Viszont teljesen kifogytam az ötletekből és ezért fordulok hozzátok. Érdekelnének saját tapasztalatok, elképzelések. Szeretek főzni, romantikusabb fajta vagyok és akár órákat eltudok tölteni azzal hogy minden úgy sikerüljön ahogy szeretném. Nagyon várnám a tanácsokat!2020. okt. 12. 00:16
1/3 anonim válasza:
Mi évek óta csak élményt adunk ajándékba egymásnak. Szervezz valami jó programot (színház, paintball, ami hozzátok közel áll) és lepd meg vele. 😊
2/3 anonim válasza:
Szerintem biztosan örülne annak ha mondjuk hazaér munkából, és amikor belép akkor valami elég lenge öltözetben várnád, aztán jöhet aminek jönnie kell. Sok sikert, jó szórakozást!
3/3 anonim válasza:
Én VR-ozni vittem a barátomat meglepetésként. Beszerveztem a haverjait is, ő nem tudott semmiről. :D Szerintem szuper program, nekem is nagyon tetszett. A beat saber nevű játékkal szoktunk játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!