Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év alatti nők, hány év ismerettség után vállalnál gyerekete egy férfitól?
Figyelt kérdés
Milyen tulajdonágokkal rendelkezzen ez a férfi?2020. okt. 10. 21:03
11/14 anonim válasza:
25 évesen ismertem meg a későbbi férjemet. 28 éves voltam amikor házasodtunk és 30 amikor szültem.
12/14 anonim válasza:
6-os válaszolónak teljesen igaza van.
Én szeretnék/szerettem volna viszont jelenlegi helyzetben (lakás, albérlet árak pl) egyedül képtelen lennék mindent finanszírozni,tehát inkább sose vállalok.
Most lehetne listát írni, hogy milyen legyen a férfi akinek szülnék, de képtelenség annyira kiismerni a másikat hogy nyugodt szívvel vállalnék is vele gyereket. (lehet csak a sok negatív példa miatt ez a hozzáállásom)
13/14 anonim válasza:
Néhány év elég ahhoz, hogy megismerd a másikat, viszont nem garancia semmire. A gyerekvállalás alapjaiban rengeti meg a kétszereplős addigi párkapcsolatot, nem lehet rá előre felkészülni.
14/14 anonim válasza:
Semmikor. Soha nem akartam gyereket. A legtöbb volt osztálytársam szingli anya, vagy rossz kapcsolatban vannak. Azért nem fogom bevállalni a gyerek témát egy pasi miatt se, hogy utána a nyakamon maradjon a kölyke és nevelhessem.
Nem tervezem elbaxxni az életemet.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!