Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján miért nem hívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján miért nem hívott el rendesen randizni?

Figyelt kérdés

Instagramon ismerősök lettünk..

Én jelöltem be őt..

Nem találkoztunk még személyesén.

Kedveli a képem váltottunk pár szót , hogy hány évesek vsgyunk mit dolgozunk.

Elkérte a telefonszámom egyszer felhívot, de azt mondta csak azért mivel én külföldi vagyok , kíváncsi volt a hangomra, és hogy hogyan beszélem a nyelvét.

Azt mondta telefonba ha megérkeztem külföldre hívjam őt es beszélgetünk a munkáról talákozzunk.

Ki posztoltam egy képet ahol a repteren vagyok .

Rám írt és azt mondta ha az ő kerületébe vagyok jelezzem neki.

Na most mit akar tőlem munkáról beszélni vagy randizni?

Nem úgy kéne, hogy elhív valahova enni vagy kávézni ?

Vagy most tényleg csak a munka miatt akar velem beszélni ?

Én egy kicsit alárendeltnek érzem, mert olyan mintha házhoz rendelne, ha az ő kerületébe "vagyok"?

Vélemények? Folyamatosan rakok ki storykat ahol kávézom. Ő is az ő storyaba kávézik.

Én nem jeleztem neki hogy a kerületbe lennék , hogy a férfi tegye meg az első lépéseket. Ne kapjon meg tálcán engem.

Miért nem hívott még el eddig rendesen kávézni?

Még én vagyok ott a külföldi miért én mennyek egy pasas után?

Nem neki kéne kávézni elhívni, nem is értem az egészet.

2020. okt. 10. 20:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
#8: Tudom, hogy Insta sztori, esetleg face. Az a szánalmas, hogy ilyen rejtélyes, gondolatolvasós, kitalálós kommunikációt folytattok. Illetve te. Mert ő szemmel láthatóan nem töri magát, hogy találkozzzon veled.
2020. okt. 10. 22:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Leirtad a megfejtest, ha hazhoz mesz az oke, de amugy erőfeszítést nem ersz neki
2020. okt. 10. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:

Az eddigiek alapján ismerősök vagytok, nem több.

Te talán szivesen vennéd, ha szeretne többet, és kicsit sértett vagy, hogy nem aszerint viselkedik.

Most vagy te tudatod vele, hogy többet szeretnél, vagy elfogadod az ismerősi státuszt és később vársz, hogy kezdeményez-e, vagy te fogsz később kezdeményezni.

Korai megsértődni szerintem.

2020. okt. 10. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!