Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem vagyok belé szerelmes?
1. Szakítasz vele, megszakítod vele a kapcsolatot és így könnyebben elfelejt téged.
2. Dugod tovább, ameddig a csövön kifér.
---
Emberileg az első lenne a helyes döntés, de senki nem ítél el ha önző leszel, ezt neked kell saját magadban lerendezni, hogy bírja-e a lelkiismereted.
Akkor meg miből telne megpróbálni vele?
Tulajdonképpen mi bajod van?
Lehet lepontozni, de kérdező én elítéllek emiatt, és nem jönnek össze olyan férfival akiről tudom hogy ilyen kapcsolatban volt.
A csaj rendes, értelmes, vonzó, de neked a farkad fontosabb, minthogy jót akarj neki...
Szerintem döntsd el hogy neked most nincs időd, vagy nem akarsz soha ettől a csajtól semmi komolyat,vagy tudsz-e/akarsz-e szeretni egyáltalán bárkit valaha, és hozz ennek megfelelő döntést.
Természetesen naiv a hölgyemeny, de azt garantálom hogy amíg kúrogatod nem fog magához való párt találni, ha meg nem szereted akkor te tudod pótolni az élményedet akár egy prostival is. Ő nem tudja pótolni az érzést, hogy szeretve van, ő nem alapít csaladot amíg veled van, és ő magányos amíg azt hiszi van nála eselyed.
Most pedig férfiasan el tudod dönteni, hogy neked mennyit ér az hogy néha szervezés és fizetés nélkül dughatsz egy jót - mondjuk a fizetős rész nem teljesen igaz, hiszen ez a menet sem ingyenes: a lány boldogsága az ára minden egyes körödnek.
Kamuszaga van...
Eddig meg az volt a baj, hogy hiányzik belőle valami. Akkor most melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!