Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Miért mondjátok hogy nem számít az autó?
SZakadjatrok már le az autó témáról. Nem ezért nincs nőtök.
Másrészt a nőknek is van autójuk. Olyan hisztit vágtok itt mindig le, mintha csak a férfiak vásárolhatnának autót. Nekem is van autóm, és nem "koszos suzuki".
Van egy csomó sokkal fontosabb tulajdonság, és valszeg azoknak sem feleltek meg. Mellesleg mitől is lesz nekem jobb, ha neki 20 milliós autója van? Nekem akarja adni? Vagy mégis miért?
Bármilyen furcsa,nekem nem okoz gondot a tömegközlekedés (Bp),volánbusz sem.
Egyfajta szabadságot ad.Nem lell kuncsorognom,vigyen el ide,vagy oda.
De lehet én fogom fel rosszul.
26 éves vagyok, eddig 4 kapcsolatom volt.
Nincs jogosítványom és soha egyik barátomnak se volt még jogsija sem, nemhogy autója. Sőt, lakása is csak a legutóbbi exemnek, aki párkapcsolatunk 5. évében vette.
Lépjetek már túl a témán.
16.-nak.
Ezzel én is így vagyok. Le is írtam ide 1X, és ne tudd meg, hogy nyomták rám a suttyóprolicsórókellazautómertnemtelikrá dumákat.
Nekem nem derogál felülni a buszra, sőt gyakran is megyek helyijáraton (pláne, hogy Volános vagyok és ingyen van, ott is szívesebben viszek ki régi Ikarus, mint pl egy újabb buszt).
Van egy 10 éves Hyundai Santa Fe-m, tök jó kis kocsi.
Páromnak jogsija sincs.
Amúgy meg takarítani kell és nem lesz koszos 🤣
Nekem a kocsi mellé most egy Suzuki Vitarára fáj a fogam (1995-ös).
De vennék egy E 30-as BMW-t (kb 30 éves és megy felfelé az ára).
Amúgy engem meg kifejezetten irritál pl a tolatóradar, tempomat és társai. Automata váltós kocsi se kéne.
N28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!