Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Miért mondjátok hogy nem számít az autó?
Ne kapj szívrohamot, de 27 éves, vidéki nagyvárosban, albérleti szobában lakó diplomás férfi vagyok, akinek még kocsija sincs és elég jól megy a csajozás. Főleg 20-25 éves egyetemista lányokkal ismerkedem.
Csak tudod bár nincs autóm, vagy itt a városban saját lakásom, de egyrészt a fiatal lányok közül a legtöbbet ezek még nem érdeklik annyira, másrészt ezek hiányát lehet kompenzálni a külsővel és a személyiséged nők számára való vonzóságával. De akinek ezek nem jutottak, azok megértem hogy mindent pénzzel, anyagi javakkal akarnak megoldani. Ne kapj agyérgörcsöt, de volt olyan barátnőm is, akinek volt kocsija és még ő furikázott itt engem a városban. (Jogsim amúgy nekem is van.) És igen, randira is busszal, bringával vagy gyalog járok és azt látom ez kb 10-ből 1-2 lányt zavar.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Volt páromnak először skoda favoritja volt. Megkockáztatom, hogy volt olyan idős mint én, de tiszta volt, üzembiztos és a fényezése, beltere is rendben volt. Persze nem egy szalonból elő guruló csili vili csoda volt, de a célnak pont megfelelt.
Hosszabb távon nem bántam, hogy lecserélte, bár a szívemhez nőtt a kocsi, mert hosszú utakra nem szívesen megyek ennyire öreg autóval. De maga a márka és igazából a kora is teljesen hidegen hagy amíg nem lerúgott. Láttam én már olyan 20on éves swiftet aminek utána fordultam olyan szépen nézett ki. Egy ilyenből egyáltalán nem szégyen kiszállni.
Nekem pl van autóm, egy 6 éves SX4. De a mindennapokban tömegközlekedést használok, mert egyszerűbb és olcsóbb, mintha fizetném a benzint és a parkolási díjat, ráadásul megúszom a belvárosban a közelharcot a helyekért.
Mert még itt, egy névtelen fórumon is fosnak leírni az igazat.
Azaz: Menő kocsi = pénz = nyugodt élet.
#8: Ti meg itt is leírjátok, hogy szerintetek a legtöbb pasi életcélja zsinórban minél több nőt lekúrni és eldobni. Akkor most áruld el, hogy mivel lesz nekem jobb, ha az a pasi, aki meghív egy italra, aztán belém élvez (elvégre ez csak így megy) milliárdos, vagy az apjától kapja a zsebpénzét??? Minden millió után kap 1 cm-t a farkához?
Nem tudom, hogy ti hogyan képzelitek el a szexet, de nem úgy zajlik a való életben, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!