Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mennyi az ideális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unikornis17 kérdése:

Szerintetek mennyi az ideális korkülönbség? (ha egyáltalán van ilyen) 20/L

Figyelt kérdés

Eddig a korombeli fiúkkal próbálkoztam (1-3 év korkülönbség), de mindig csalódás lett a vége. Most viszont megismertem egy nagyon vonzó 28 éves férfit. A személyisége, a külseje, mindene megfogott🤤. Egyenlőre sajnos nem tudom, hogy ez mennyire kölcsönös. Szerintetek sok az a 7,5-8 év ami köztünk van?

A válaszokat előre is köszönöm 😊

2020. okt. 5. 00:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem ideális.

Később még jobban nyílik az olló. Pl 40- 45 évesen már simán jó egy 30 körüli nő.

2020. okt. 5. 09:03
 12/19 anonim ***** válasza:
11%
A lényeg, hogy a nő fiatalabb és már nem kiskorú.
2020. okt. 5. 09:11
 13/19 A kérdező kommentje:
#10 nincs jelenleg barátnője és a jelek arra mutatnak, hogy ő is érdeklődik irántam. De ez úgyis kiderül.
2020. okt. 5. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:
56%
Közöttünk 8 év van, jól működik.
2020. okt. 7. 07:57
 15/19 anonim ***** válasza:
az attól függ, hogy ő és te hogy álltok karrierben, egzisztenciálisan. Pl. a 28-30 körüli pasik, ha örököltek vagy kaptak egy lakást, esetleg fizetik a sajátjuk hitelét akkor már házasságban gondolkodnak, ehhez pedig rendszerint már szintén dolgozó, velük egy szinten lévő nőt választanak. Hisz a nő elmegy szülni, kell a gyed stb. Te hol vagy még? Főleg ha diplomát is akarsz, nagyon az elején. Ha ő sem vitte eddig még sokra, akkor éretlenségben összeillettek, de ha neki már van egisztencia, akkor nagyon össze kéne kapnod magad, hogy szintre kerülj vele, azaz hétköznap dolgoznod kell valamit,este és hétvégén suliba járnod és nem elcsúszni semmivel. Fel kellene mutatnod egy spórolós, komoly életmódot, amire ő támaszkodni tud, akkor esetleg megvárja azt a 3,5-4 évet mire mindennel végzel és tudsz gyereket szülni. Akkor lesz 32 éves. De ha nem ebbe az irányba fogsz haladni, hanem megy a pénzköltés, lustálkodás, akkor lehet, hogy be fog jönni neki egy komolyabb, idősebb csaj, mondjuk 26-27 éves és őt fogja választani, de addig is megtart téged.
2020. okt. 7. 15:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Jelenleg is egyetemen tanulok, mellette dolgozom. A cégnél ismertem meg. 2 év múlva úgy néz ki, hogy kisfőnöke leszek, amint meglesz a diplomám. Egyáltalán nem vagyok a pénz költés híve. Már egész sok megtakarításom és neki is
2020. okt. 7. 16:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Egész sok megtakarításom van*
2020. okt. 7. 16:55
 18/19 anonim ***** válasza:
89%

"a kisfőnöke leszek"

Egy férfi számára valahogy nem túl lelkesítő gondolat, hogy a munkahelyén a barátnője alárendeltjeként tevékenykedhet."

2020. okt. 7. 17:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem 3 év és pluszba. De nme veszem szigorúan. De mindenféleképpen legyen idősebb nálam. 22/L
2020. okt. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!