Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el anyámnak, hogy idősebb a párom ?
Ezt írtam volna én is, mint az első.
Mondd el, hogy megismertél valakit x ideje,aki boldoggá tesz. Aztán majd rákérdez a többire.
Én csak akkor "bosszantanám vele", ha elég stabilnak érzem a kapcsolatomat, és elég érettnek érzem ahhoz, hogy a barátnőd el tudja fogadni az "anyósjelölttől" a kritikát/gúnyt/megvetést, fel tudja dolgozni, hogy ti ritka felállású pár vagytok. Ha tisztában van magával, és hogy mit szeret benned, amitől nem riad vissza semmitől. Ha te le tudsz szakadni anyukádról, és nem hagyod, hogy esetleg érzelmileg zsaroljon, manipulálni próbáljon, "elültesse a bogarat a füledbe. Sokkal nehezebb, mint annak aki kap egy ilyen "rossz" hírt, kidühöngi magát és vagy megbékél, vagy nem. :S Egyébként gratulálok, legyetek nagyon sokáig boldogok!!!
N
Ez nagyon jó hír, örülök neki, és köszönjük, hogy megírtad! :))
7-es válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!