Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odavagyok egy lanyert aki nem illene hozzam. Hogy felejtsem el?
Ezt meg is mondta, hogy nem akar veled összejönni vagy csak te gondolod így?
Egyébként elfelejteni nem kell, csak átrakni valahogy barátzónába.
Nem akarok felmondani, mert jó a cég. Harmadiknak: igen, azt mondta nem akar munkát keverni magánélettel. Barátnak nem tudom hogyan tudnám áttenni, ha egyszer tetszik. Mikor a közelében vagyok, csak vonzó nőként tudok ránézni.
Negyediknek: filmek, zenék, politikai témák, ezekben elég más az érdeklődésünk, és nekem ezek is fontosak. Úgy viszont nem biztos hogy érdemes tényleg belekezdeni valamibe, ha ilyenek pl később valószinű zavarnának mert akkor úgyis vége lenne.
Hány évesek vagytok? Mert 30 felett azért ez a 3 témabeli eltérés nem hiszem, hogy nem lenne áthidalható.
Az viszont, ha kerek perec közölte, hogy munkahelyről nem ismerkedik, az elég nyomós érv.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!