Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Behunyom a szemem és őt látom?
Van egy szaktársam, nem sokat beszélgettünk még, de nyílván sokszor latjuk egymást. A múlt héten olyan történt, hogy lefeküdtem aludni és ahogy behunytam a szemem, az ő arcát láttam meg. Pedig azelőtt soha nem gondoltam rá tudatosan. Nem mellesleg aznap éjjel olyat álmodtam, hogy randin sétálgatok egy fiúval. Az álmomban nem volt arca a randipartneremnek, az az nem emlékeztem reggelre, csak annyira, hogy valakivel randiztam.
Lényeg a lényeg, nagyon random módon jelent meg akkor este a fejemben az arca, azóta meg azon gondolkozok, hogy tetszik-e nekem vagy sem. Én nem tudom eldönteni, mert azt mondanám, hogy nem, viszont az, hogy ha behunyom a szemem egy pillanatra, állandóan az ő arca jelenik meg és nem értem, hogy miért. Lehet, hogy tudat alatt mégis vonzódok hozzá?
Kusza kérdés, de kicsit már idegesít, hogy ilyen gyakran villan be az arca minden ok nélkül. Köszi a válaszokat!
20/L
Nekem így kezdődött, amikor nagyon szerelmes lettem valakibe, egyre többet jutott az eszembe a semmiből. Aztán egy nap bumm, rájöttem, hogy szerelmes vagyok és egész nap csak rá tudtam gondolni. Dolgozott a kémia és a tudatos részem nulla hatással volt rám.
23/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!