Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretem ezt a fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretem ezt a fiút, mit tegyek?

Figyelt kérdés

9 éve ismerem és ebből 4 évet voltunk együtt. Sajnos a kapcsolatunk nem volt az igazi, nem bízott bennem, aminek bár oka nem volt, mégis megnehezítette a kapcsolatunkat. Aztán elegem lett és szakítottam. Sok idő eltelt azóta de még mindig szüntelenül szeretem, nem tudok rá haragudni. Viszont együtt van egy lánnyal jelenleg aki régebben sokat hazudott neki és meg is csalta, most úgy néz ki megváltozott és normális kapcsolatuk van, nyugodtak mind a ketten.

A srác is ugyanúgy szeret engem mint én őt és ő sem tudott kiverni a fejéből. Áldozzam fel ezt a rettenetesen mély érzést hogy vele boldog lehessen vagy harcoljak érte? Annyira szeretném ha velem lenne de nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat amivel meg semmi gond nincs. Help.

21/L

2020. szept. 30. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
21 éves vagy...milyen "kapcsolat" lett volna te?
2020. szept. 30. 13:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt kérdeztem mit tegyek, nem azt hogy kioktassanak az érzéseimről, köszönöm!
2020. szept. 30. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha annyira szeret téged és nem tud kiverni a fejéből akkor a jelenlegi lányt nem szereti annyira.

Ezáltal adott,hogy nem tudod tönkretenni a boldogságuk mert előbb utóbb úgyis kibukik,hogy ő nem is szereti annyira a jelenlegi lányt és tőled függetlenül lesznek boldogtalanok vagy szakítanak.

Viszont nem tudom,hogyha ti összejöttök újra akkor nem lesz féltékeny ami újra nehézségeket okoz?

2020. szept. 30. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Kidobtad, mert nem kellett, hagyd őket békén, idővel ugyanúgy előjönnének a korábbi problémák. Megértem, hogy jelenleg ő az egyetlen férfi aki valamennyire megmozgat és zavar, hogy más nővel van együtt, de hidd el hosszútávon jobban jársz ha olyan párt keresel, akivel egy hullámhosszon vagy.
2020. szept. 30. 13:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Hű, ez nálad inkább lelki probléma lesz, semmint kapcsolati. Ez a srác meg a kapcsolatod "vele", már ennek tünete, nem az alapprobléma. Egy kisebb kitérő egy profibb pszichológushoz nem ártana neked, mert eszkalálódni fog a probléma, és később is mindig ebbe a hiába esel majd.
2020. szept. 30. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeretne akkor veled lenne és nem a másik lánnyal... szóval az hogy nem veled van, hanem vele már önmagában jelzi hogy kihez húz jobban. Már legalább egy ember van előtted a sorban, s lehet ha szakít vele akkor lesz még más is aki beelőz. A pasi nem érzi hogy te lennél neki a no.1. tegyél le róla. S keress inkább olyat akinél te leszel a "first lady", 21 éves vagy még bőven találhatsz.
2020. szept. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!