Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki segítsen mert totál ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segítsen mert totál ki vagyok lelkileg...Lehet szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó férfi barátom, már több éve ismerem. Az utóbbi időben, felkeltette az érdeklődésem, mivel több időt töltöttünk kettesben. Flörtölni kezdett velem amit az elején, csak viccelődésnek fogtam fel aztàn azt vettem észre, hogy megmozgatott bennem valamit és el kezdtem többet érezni barátságnál. Nagyon hasonlóak vagyunk, még párkapcsolatban sem éreztem ilyet senkivel. Értem ez alatt, azt, hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk.

Ez az egész nem rég érte el a tetőfokát, ugyanis, pár napot kettesben töltöttünk. Nem volt szex köztünk, de csak azért mert az utolsó pillanatban megijedtem, hogy azzal mindent elrontunk, és így a barátságát is elveszíthetem.

Valamiért ott abban a pillanatban ez villant be, hogy ha megtesszük talán, minden megváltozik, eltávolodik tőlem és azt nagyon nehezen tudnám feldolgozni mivel nagyon fontos számomra.

Pedig mivel éreztem köztünk a szikrát már úgy is készültem erre a pár napra, hogy bizony ott megtörténhet bármi. Szerettem is volna aztán mégis megijedtem. Pedig se szűz kislány se túl fiatal nem vagyok. 30 felett vagyok, több hosszútávú kapcsolattal a hátam mögött.

Persze ő nem értette mi a bajom, ott akkor abban a szituációban, majd másnap reggel beszéltünk róla, és azt mondta nem érti miért reagáltam így, miért gondolom, hogy eltávolodna...

Most viszont nagyon bánom, hogy nem engedtem csak el magam, sodródni az árral.

Mivel ő nagyon figyelmes és kedves velem mindig, nem értem, hogy miért reagáltam így.

Hogy lehetne ezt a szituációt megmenteni? Mert most lehet kellemetlenebbül érzem magam, mintha lefeküdtünk volna egymással. 😒

2020. szept. 29. 02:44
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nincs ezzel semmi gond, randiztok tovább és kész. Ő nem érti ezt a szitut kicsit, lehet hogy azt gondolja hogy te csak haverként szimpatizálsz vele? De ez miatt biztos nem fog hanyagolni mert nem volt szex.
2020. szept. 29. 02:56
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem azt gondolja most már, hogy csak haverként tekintek rá. Úgy raktam barát zónába, hogy nem akartam.

Azért mert sokat csalódtam már és féltem, ha szintet lépünk, elveszítem. Azt meg nagyon nem akarom...

Tiszta, hülye vagyok...

2020. szept. 29. 03:09
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

Dehogy vagy hülye. Jó volt ez így. Majd máskor szexeltek. Ha ő téged akar, nem fogja ennyiben hagyni a dolgot. Taliztok még? Vagy mi helyzet most veletek?

1 voltam

2020. szept. 29. 03:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen m, találkozunk még, úgy viselkedik mint eddig, nem tart távolságot, remélem nem szúrtam el. Eddig kétségeim voltak, vagy csak nem akartam beismerni magamnak, de ezek után úgy érzem, hogy szerelmes vagyok. Olyan régen voltam az, hogy lehet azért nem ismertem fel az érzést.
2020. szept. 29. 03:29
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Tényleg hülye voltál. De tudsz korrigálni.
2020. szept. 29. 05:00
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt nem értem, hogy miféle barátság ez, szerintem az ilyet nemigen lehet annak nevezni, mikor sok időt töltessz vele kettesben.

Régen nekem is voltak ilyen “barátaim”, de aztán beláttam, hogy ez elég félreérthető helyzet, nem szeretnék bele menni. Legalábbis ha nem akarok semmit az illetőtől, de ha akarnék akkor a nevén nevezném a dolgokat.

Szerintem a ti esetetekben is jó lenne kimondani, hogy mit akartok s mit vártok ettől az egésztől, nem csak kerülgetni a forró kását. Lényegében te csak megjátszod, hogy barátok vagytok, pedig nem úgy néz ki a helyzet.. Ha barátok is lennétek, nem egészen vagytok őszinték egymással. Jobb lenne tisztázni, hogy most mi van...

2020. szept. 29. 09:20
 7/9 anonim ***** válasza:
79%

A 6-osnak igaza van, ez nem barátság.

Ha akarsz, szexelj vele, viszont nincs garancia rá, hogy kapcsolat is lesz belőle. A sztoriból nekem az jön le, hogy inkább a szexre menne. Egy kapcsolat nem így kezdődik.

2020. szept. 29. 11:55
 8/9 anonim ***** válasza:
26%
Miert?Hogy kezdodik egy kapcsolat?Ugy,hogy rairunk a kiszemeltre a facen?Tobb eve ismerik egymast,biztos,hogy lattak egymast jo es rossz napjaikon,nem kell megjatszaniuk magukat egymas elott mint az elso randizoknak,ha tobb eves a baratsaguk,akkor valoszinusithetoen hasonlo ertekrenddel rendelkeznek.Es most raadasul a szikra is feltamadt.Erdemes lenne megprobalni.
2020. szept. 29. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

8, itt az ilyen eddig barátok voltunk, aztán a semmiből dugjunk dolgokról írok! Ezek többször maradnak szimplán dugás szintjén. Ha valakit annyira régóta ismerek, nem csak felületesen, nem így megyek neki a dolognak, ha nem csak meg akarom fektetni. Meg nem hagyom annyiban (szintén, ha többet akarok), ha nem sikerül, hanem megbeszéljük. Mert annyira jó barátok vagyunk, nem csak éppen kanos voltam és nem csak kivárom, mikor teszi végre szét.

Mivel egyikünk sem ismeri a 'barátságukat', bizony több verzió lehet. Egyes emberek meg simán barátnak nevezik azt is, akivel évi 3x beszélnek.

Amúgy, lehet, hogy az egész független a személytől, ha más kezdett volna ki veled, lehet abba hinnéd, hogy 'szerelmes' vagy. Írtad, hogy régen volt ilyenben részed.

Mindegy is, ha nem tudjátok beszédre haszálni a szátokat.

2020. szept. 30. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!