Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok úgy, hogy hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok úgy, hogy hiába szerettetek mert egy oldalú volt??

Figyelt kérdés

En most erzem ezt

Sokat vagyunk együtt és ott is jól működünk.. De nem tudom pár napja nagyon fura. Tegnap pl egsznap nem beszéltünk es azt hittem valami történt vele, pedig a munkahelyi kocsiban hagyta a telojat es nagyon kiborultam.

Most arra gondoltam, h pár napig nem keresem.. És ebből kiderül, hogy én mit jelentek neki

2020. szept. 28. 10:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért játszmázol, miért nem kérdezel rá? Ha nem tudjátok a dolgokat megbeszélni, mi értelme a kapcsolatnak? Ha valóban a kocsiban maradt a telefon, ne csoda, ha nem hívott. Persze, lehet hogy hazudik. De egy párkapcsolat bizalmon alapul. Bízol benne vagy sem?
2020. szept. 28. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Ideje új partnert keresni.
2020. szept. 28. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt?
2020. szept. 28. 11:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez igaz

De tudja hol lakom es mikor érek haza munkábol

Akart volna akkor jön

En írtam is neki

Azt mondja sok a gondja stb

De akkor miért nem beszéli meg velem?

És én meg úgy érzem hogy valami nem okes

2020. szept. 28. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
:). Nálam mindig ez van.
2020. szept. 28. 19:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne játszmázz, nem éri meg.
2020. szept. 29. 17:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. A lany aki tetszik tudja, de nem érdeklem. Őt meg egy olyan pasi érdekli, aki neki nem viszonozza az érzéseit... Gyakoribb ez, mint gondolnád! :(
2020. szept. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!