Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok úgy, hogy hiába szerettetek mert egy oldalú volt??
Figyelt kérdés
En most erzem ezt
Sokat vagyunk együtt és ott is jól működünk.. De nem tudom pár napja nagyon fura. Tegnap pl egsznap nem beszéltünk es azt hittem valami történt vele, pedig a munkahelyi kocsiban hagyta a telojat es nagyon kiborultam.
Most arra gondoltam, h pár napig nem keresem.. És ebből kiderül, hogy én mit jelentek neki
2020. szept. 28. 10:51
1/7 anonim válasza:
Miért játszmázol, miért nem kérdezel rá? Ha nem tudjátok a dolgokat megbeszélni, mi értelme a kapcsolatnak? Ha valóban a kocsiban maradt a telefon, ne csoda, ha nem hívott. Persze, lehet hogy hazudik. De egy párkapcsolat bizalmon alapul. Bízol benne vagy sem?
4/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz
De tudja hol lakom es mikor érek haza munkábol
Akart volna akkor jön
En írtam is neki
Azt mondja sok a gondja stb
De akkor miért nem beszéli meg velem?
És én meg úgy érzem hogy valami nem okes
2020. szept. 28. 11:08
7/7 anonim válasza:
Nálam is ez van. A lany aki tetszik tudja, de nem érdeklem. Őt meg egy olyan pasi érdekli, aki neki nem viszonozza az érzéseit... Gyakoribb ez, mint gondolnád! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!