Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már olyan kapcsolatban amiben nem szerettétek a parotok?
Az olyan helyzetre gondolok amikor több éve együtt vannak valakik de már nem szeretik, mondjuk szemely szerint en azt gondolom ahol már nincs szeretet a másik iránt ott soha nem is volt, mert az igaz szerelem nem múlik el maximum igaz szeretté alakul.
Az érdekelne hogy voltatok e már úgy hogy több éves kapcsolatban már nem szerettétek a parotok?
Milyen érzés volt így vele lenni?
És milyen érzés az mikor nem is szereted meg nem is működik a kapcsolat de mégis vele vagy?
Volt, az elso kapcsolatomban nem is tudom minek nevezzem mit éreztem iránta.. talán baráti szeretet volt ... ő halal szerelmes volt belem 2,5 évig voltunk együtt.
Második komoly kapcsolatomnal/ban sem érzem azt a nagy szerelmet sajnos, szeretem de nem vagyok bele szerelmes valószínűleg és kezdek azon gondolkozni hogy képes vagyok e rá egyaltalan .... 2,5 éve vagyunk együtt kisebb megszakirasokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!