Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már olyan kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már olyan kapcsolatban amiben nem szerettétek a parotok?

Figyelt kérdés

Az olyan helyzetre gondolok amikor több éve együtt vannak valakik de már nem szeretik, mondjuk szemely szerint en azt gondolom ahol már nincs szeretet a másik iránt ott soha nem is volt, mert az igaz szerelem nem múlik el maximum igaz szeretté alakul.

Az érdekelne hogy voltatok e már úgy hogy több éves kapcsolatban már nem szerettétek a parotok?

Milyen érzés volt így vele lenni?

És milyen érzés az mikor nem is szereted meg nem is működik a kapcsolat de mégis vele vagy?

2017. márc. 3. 23:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Volt, az elso kapcsolatomban nem is tudom minek nevezzem mit éreztem iránta.. talán baráti szeretet volt ... ő halal szerelmes volt belem 2,5 évig voltunk együtt.

Második komoly kapcsolatomnal/ban sem érzem azt a nagy szerelmet sajnos, szeretem de nem vagyok bele szerelmes valószínűleg és kezdek azon gondolkozni hogy képes vagyok e rá egyaltalan .... 2,5 éve vagyunk együtt kisebb megszakirasokkal

2017. márc. 4. 00:01
 2/3 anonim ***** válasza:
*megszakitasokkal, ő szeret engem nagyon, első nő vagyok az életében akit komolyan tudott venni több éven keresztül..
2017. márc. 4. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Volt, az első komoly kapcsolatom ilyen volt. Nem voltam belé szerelmes, de szerettem és kötődtem hozzá ma már el se tudom képzelni hogy jöhettem vele össze, ha most találkoznánk ismeretlenül már tuti nem jönnék vele össze.
2017. márc. 4. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!