Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akit szeretek vagy aki engem szeret? Tobbi lent
A mostani kapcsolatod egy kalap kaki, függetlenül a másik sráctól. Ha lenne ég, kis eszed, nem te akarnál még javítgatni is rajta, hanem kilépnél. Nem véletlenül tudott az új srác képbe kerülni.
Egyébként is mindig azt mondom, hogy azt válaszd, aki TÉGED szeret. Ő mindent meg fog tenni, hogy te boldog legyél.
Most mit nyertél azzal, hogy te szereted? Semmit, csak nem tudsz kilépni egy xar kapcsolatból, ahol alapvető gondokat se tudtok megbeszélni.
Azt látom egyébként, hogy az a nőtípus vagy, aki szeret szenvedni, aki azt hiszi, hogy a szerelem fáj, és az első unalmas hétvége után sírva fut vissza az idióta agresszív exéhez. Sose fogod megbecsülni azt, aki téged szeret, mert vele nincs vita, nincs sírás, nem kell állandóan küzdened érte, és beleunsz a jóba.
Nekem volt olyan kapcsolatom, ahol én szerettem jobban, volt ahol a másik és olyan is volt, hogy menet közben változott...Szerintem egyformán soha nem szeret a két fél.
Egyik se jó, de én akkor voltam boldogabb, amikor azzal voltam, akit szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!