Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akit szeretek vagy aki engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Calvin123 kérdése:

Akit szeretek vagy aki engem szeret? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Van két fiu az életemben az egyikkel kapcsolatban vagyok 10 honapja, a masikal viszont semmi nem tortent koztunk en nem vagyok egy olyan lany aki egyszere keto vasat tartson a tuzbe viszont nem tudom kit valasszak akivel kapcsolatban vagyok szeretem de o ugy erzem nem szeret engem anyira amenyire en ot viszont a masik fiu nagyon szeret engem viszont en csak egy picit szerintetek mi legyen es hogy tovabb!? Bocsi hogy ide irom ki de igazabol nincs olyan szemely az eletemben akivel erol merek beszelni!
2020. szept. 28. 00:37
1 2
 1/14 AliceGamer ***** válasza:
73%

Nincs olyan, hogy kicsit szeretni.

A pároddal beszéltetek erről?

Miben nyilvánul meg, hogy nem úgy szeret a barátod?

Ha te igazán szereted (annak ellenére, hogy ő esetleg már nem úgy mutatja ki) akkor nem fordulhat elő, hogy másik felé is “kacsingatsz”. Ha vele vagy együtt akkor nem kell senkit se választani, hisz már választottál 10 hónappal ezelőtt.

2020. szept. 28. 00:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem egyértelmű, akkor egyik mellett sincs helyed. Hidd el, ha megtalálod a társad, egy percig sem fogsz gondolkodni azon, hogy vele maradj-e.
2020. szept. 28. 00:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Ugy ertve a paromal sokat veszekszunk felesleges dolgokon de viszont ugy erzem hogy nem nagyon szeret nem ugy mutatja ki de feltekenynek meg feltekeny es nem kacsingatok sehova a srac oda van ertem picit valamien szinten enis erzek iranta valamit de nem nyitok fele es nem kozeledek hozza voltmar hogy paromal osze is balheztak miatam amit nem nagyon dijaztam
2020. szept. 28. 01:02
 4/14 AliceGamer ***** válasza:
100%

Értem.

Mindenesetre azt javaslom, ülj le és beszélj a pároddal.

De ha már úgy érzed, nem tudsz annyit beletenni a kapcsolatba mint előtte, akkor felesleges együtt maradnotok, főleg ha a másik srác iránt már vannak érzelmek.

2020. szept. 28. 01:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Ezt vele nem beszelhetem meg hogy mondjam neki ezt el?! Hogy azt erzem nem szeretsz es mashol keresnem a boldogsagot?)viszont en nem szeretnem ot ezzel megbantani mert tul kedves a szivemnek es nem tudnak neki szivfajdalmat okozni
2020. szept. 28. 01:10
 6/14 AliceGamer ***** válasza:
100%

A párod, hogyne tudnád megbeszélni vele?

“Hogy azt erzem nem szeretsz es mashol keresnem a boldogsagot?”

Pontosan. Őszintén elmondod, hogy TE mit érzel. Ketten vagytok egy kapcsolatban, mind a két félnek fontosak az egymás iránti érzelmei, ez alappillér.

2020. szept. 28. 01:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen igazad van ezt muszaly megbeszelni habar ettol teljesen kifog borulni
2020. szept. 28. 01:17
 8/14 AliceGamer ***** válasza:
Szurkolok.
2020. szept. 28. 01:38
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Döntsd el hogy melyik TE melyik pasit szereted jobban. Ha a párod akkor üljetek le és ettől függetlenül is beszéljétek meg úgy érzed te többet teszel a kapcsolatotokért. Előbb a meglévő kapcsolatod sorait rendezd és csak utána nyiss másfelé - ez a korrekt.
2020. szept. 28. 01:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen tudom es lefogunk ulni megfogjuk beszélni es ezt oszinten el fogom neki mondani viszont a szex se valami jo mert kb 3 perc de viszont ezt felsemerem neki hozni hisz ez kelemetlen neki
2020. szept. 28. 01:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!