Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ,ha van egy plátói...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ,ha van egy plátói szerelmem?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz,hogy tudom ő is egyedül van. Nem merek nála kezdeményezni
2020. szept. 27. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Várd ki, amíg elmúlik, de legalábbis csillapodik. Beszéld le magad róla mindenféle negatív gondolat segítségével. Én ezt csináltam, így kicsivel több mint 1 év után már nem olyan rossz. Nyilván nem hagy hidegen, és nagyon szeretném, ha..., de tudom, hogy sosem lesz semmi, és már beletörődtem. Adj időt magadnak.
2020. szept. 27. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
Ha ő is szingli, akkor miért nem írsz rá, vagy valami, ha élőben nem mersz kezdeményezni?
2020. szept. 27. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Úgy kell vele tenni, mint az exszel, aki szakított veled. Ugyanúgy egy erős kötődés alakult ki benned, szerelmes vagy, csak viszonzatlan.

Tiltás, ignorálás, rá emlékeztető dolgok eltüntetése(elégetése).

Aztán figyelemelterelés: család, barátok, minka, tanulás, sport, buli, ismerkedés, stb...

Végül az idő fogja eltüntetni-elvágni a benned kialakult köteléket.

2020. szept. 27. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
57%

Ismerős a dolog: tedd fel magadban a kérdés: Mi a legrosszabb, ami történhet? Mit vesztenél vele, ha meg sem próbálod? Mit nyersz vele, ha megpróbálod?

Ne szalaszd el:)!

2020. szept. 27. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Vegyél magadon erőt, és keresd fel. Miért nem mersz kezdeményezni, ha egyszer ő is független?
2020. szept. 27. 21:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert tudom ,hogy esélytelen a dolog.
2020. szept. 27. 21:51
 7/7 anonim ***** válasza:

A tükörbe nézek és tudatosítom magamban, hogy "ennél jobbat érdemel". Próbálom messziről támogatni abban amiben csak lehet, de szerintem sose fogom elmondani neki mit érzek.

Néha fantáziálok arról hogy együtt vagyunk - aztán arról mennyire unatkozna mellettem mert jóval okosabb nálam és nem lenne közös témánk. Félek hogy ha szép és okos lennék sem lennék jó érzelmi támasza.

Úgyhogy elengedem, de nem is ismerkedem mással, nehogy becsapjam szegényt.

2020. szept. 28. 03:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!