Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki életében csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki életében csak egy valaki van, aki igazán szereti?

Figyelt kérdés

Életem első tiniszerelme szeretett nagyon. Nemcsak, hogy szeretett, hanem a tenyerén hordozott, vigyázott rám, tisztelt. Jó volt vele a szex is, felszabadult tudtam mellette lenni és mindig önmagam tudtam lenni. (Más okokból ért véget a kapcsolat.)

Azóta volt egy pár kapcsolatom, de ha éreztem is azt, hogy valaki szeret, akkor is leginkább azt éreztem, hogy úgy birtokolva szeret. Nem engedett el sehová, eltiltott a barátaimtól, családomtól stb. Vagy pedig csak a testem kellett nekik, és szexnél többre nem jutottunk valahogy..

Viszont nekem nagyon hiányzik, hogy olyan kapcsolatom lehessen.

(Mindegyik kapcsolatba igyekszem beletenni magam, figyelni a másik szükségleteit is stb stb... tehát nem egyoldalúan várnám el)

2020. szept. 27. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, van olyan is, akit soha senki nem szeret igazán. Olyan is van, akit több ember is.
2020. szept. 27. 16:48
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem igaz.

Az igazi kapcsolat meg egyébként sem tini korban bontakozik ki, amikor közös eletetek sem lehet, szuleitektol fuggtok.

2020. szept. 27. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez baromság. Azoknál van így, akik valamilyen pszichés probléma miatt képtelenek teljesen lezárni, elengedni a múltat, vagy pedig azoknál, akiknek nincs elegendő ön- és emberismerete a normális párválasztáshoz, ennek ellenére egyszer színtiszta mázlijuk volt. Te az utóbbi típusnak tűnsz.
2020. szept. 27. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
3. Na jó, ez azért erős. Lezártam és elengedtem a múltat. A kérdés nem az egész lelkiállapotom mutatja, mindössze egy icipici kiragadott rész.
2020. szept. 27. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezért is írtam, kérdező, hogy valszeg neked nem az a bajod, hogy pszichés probléma miatt nem lennél képes lezárni a múltat, hanem az, hogy valamilyen okból borzasztó embereket választasz magad mellé párként, akkor egyszer viszont szerencséd volt. Ha mindig ugyanabba a kontrolláló, féltékeny, felszínes jellembe választasz bele, ha mindig ugyanolyan problémás emberekkel jössz össze, akkor ott veled is gond van, ennek az okát kellene első körben megfejtened. Szinte mindannyian ezt csináljuk, amíg nincs megfelelő önismeretünk és nem dolgoztunkk a rossz mintázatainkon, semmi degradáló szándék nem volt az írásomban, simán csak ténymegállapítás. A legtöbb ember itt rontja el, nem vagy ezzel egyedül.
2020. szept. 28. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!