Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mindenki életében eljon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki életében eljon a szerelem?

Figyelt kérdés

1,5 eve vagyok kapcsolatban, hithű gyakorló kereszteny vagyok es a páromat is ebben a közegben ismertem meg. Az egesz csaladom nagy hangsúlyt fektet a hazassag elotti tisztaság megtartására. A parom is ehhez tartja magat ez az egyik legnagyobb vonzerő benne, az ertekrendje es az intelligenciája.

Viszont kulsore sose tetszett igazan, mara mar ez nem szamit, csokra gyakran sor kerul és jól esik de nem igénylem az összebújást.

A baratnőim akik világi eletet elnek elborzadtak mikor mondtam nekik, hogy osszehazasodunk. (5 ember, kulonbozo környezetből es egymastol fuggetlenul) Azt mondjak, amig nem tapasztaltam meg a rajongast, a szerelmet a masik irant addig ez a kapcsolat kesobb ugyis zátonyra futna. Szerintem meg epp ezert jo mert sose lángolt csak békés és biztonsgágos.

Nem ismerek mas ferfiakat de neha eszreveszem az utcan hogy van aki tetszik es fantazialok rola.

24/L es 24/F

2020. aug. 31. 14:33
A kérdező szavazást indított:
Van szerelem
Van szerelem de nem ér sokat
Nincs szerelem
21 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már voltál nagyon-nagyon szerelmes és többször megégetted magad, akkor esetleg jó lehet egy ilyen biztonságos, langyos víz. De egy életet így leélni? Hiszen még nem is éltél!
2020. aug. 31. 14:48
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Oké, ateista vagyok, de nem hülye. Most magadat győzködöd, hogy hú te mennyire boldog vagy. MÁR fantáziálsz, pedig még össe sem házasodtatok. Erre még rá jön, hogy te is folyamatosan változol, pár év múlva egészen másképp fogod látni a dolgokat, mint most. És (most felháborító dolgot fogok mondani), az is előfordulhat, hogy rájössz, semmi értelme a vallásnak, lényegében önbecsapás, és egy szép mese. Most mérges vagy rám, de ha majd megéled azt, amiről most beszélek, akkor pár év múlva a mostani vallásos énedre leszel mérges.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: te nem vagy szerelmes, max jól elvagytok. Ha majd szerelmes leszel, akkor igazat fogsz adni nekem.

2020. aug. 31. 14:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem vagyok szerelmes most, viszont a kapcsolatom a tavoli celjaimnak megfelel es a paromnak is. Ő se szerelmes de neki fontosabb az ilyen erzelmeknel a munkaja en meg csaladot szeretnek, gyerekeket biztonsagos (vallasos)közeggel. Ő az első es egyetlen kapcsolatom es en is neki. A vallassal kapcsolatos hozzallasom nem hiszem, hogy fog valtozni nagyon erős a istenkapcsolatom es rendszeresen ápolom.:)
2020. aug. 31. 15:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én elég sokáig hittem azt, hogy nincs az a hű, de elképesztő szerelem, együtt éltem valakivel, akit nagyon szerettem, de sosem volt úgy igazán szerelmes belé. Nem akartam sosem gyereket, nem akartam vele olyan sokszor szexelni, akkor is inkább a szexért. Aztán megismertem a páromat, akivel olyan volt a kapcsolatom eleje, mintha égnék. Eszméletlen érzés volt, nagyon sokat szexeltünk, bújtunk, szívem szerint mindig vele lettem volna. Ez az égető érzés nincs már meg, de folyamatosan parázslik köztünk a levegő, soha ilyen biztonságban, boldogságban nem éreztem magam, és a hormonjaim is megszólaltak, hogy na, TŐLE kell gyerek. Szóval nem gyerek kell, hanem tőle kell.

Én azt mondom, bármennyire is fontos neked a család, a vallásos közeg, azért ne alkudj meg. Biztos van családcentrikus, vallásos férfi, akibe borzasztóan bele tudsz szeretni. Sokkal, de sokkal rosszabb lesz, ha egészen véletlenül 2-3 gyerek után, házason ismerkedsz meg azzal az emberrel, aki kiváltja belőled ezeket az érzéseket, és meghasonulsz, hogy az elveid add fel, és megcsald a férjed vagy elválj, vagy a boldogságod.

2020. aug. 31. 15:40
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon sokat foglalkozok az életemben Istennel és megértem amit csinálsz, de ahogy az most van, az nem jó.

Én életemben 2-3-szor voltam szerelmes, bár nem vagyok benne biztos, lehet csak ilyen fellángolás volt, az egyikről meg biztosan tudom, hogy az volt. Viszont én mind a 3 esetben éreztem irántuk testi vágyat is úgy, hogy nem is az ideáljaim voltak. Nem voltak testileg taszítók persze, de ezzel csak azt akarom mondani, hogy a szerelem vagy a tetszés már magában meghozza a testi vágyat is.

Ezzel szembe én is ismertem olyan lányt, akinek a belső értékrendje vonzó volt (de nem alakult ki az a tűz, csak szmpatikus volt) és azon kellett elgondolkodnom, ha mondjuk összejönnék vele, akkor is lehetséges, hogy bármikor bejön az ajtón egy másik lány, akiben meg lehet a tökéleteset találom meg. Nálad is ugyanez a veszély áll fenn, hogy bármikor jöhet egy férfi, akit imádsz, de már házas leszel.

Úgyhogy szerintem az lenne a legjobb, ha Istent is követni akarod, hogy őszintén elmondod ezeket az érzéseidet a mostani párodnak és megbeszélitek. Ahelyett, hogy a házasság előtti szexre hanyagolására fókuszáltok és az lenne a legfőbb követendő dolog, inkább arra törekedj, hogy egy olyan barátod legyen, akit biztosan szeretsz is és emiatt nem jöhet másik férfi az életedbe.

2020. aug. 31. 16:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Megbeszéljük ezeket a barátommal, nem ráz meg különösebben egyikünket se. Az ő álláspontja hogy tisztában van vele külsőre nem kifejezetten vonzó és örül, hogy más értékrend alapján talál társat. Egyszer azt mondta ha nem lenne vallásos depressziós lenne, hogy egyedül marad
2020. aug. 31. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
29%
Van szerelem, de csak reménytelen szerelem van.
2020. aug. 31. 17:22
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Ha el is jön, nem biztos, hogy kölcsönös lesz, hogy lesz belőle valami. Keveseknek van szerencséjük.

Ha beszéltetek róla, és mindkettőtök részéről rendben van ez így, valamint határozottak vagytok a céljaitokat illetően, akkor szerintem működhet. Aki akar és ráér, az meg várjon csak a szerelemre - akár a végtelenségig, ha nem egy mázlista típus...

2020. aug. 31. 18:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát, majd megtapasztalod, hogy létezik földi pokol.

Ismerek ilyet. A legjobb barátnőm. A nászéjszakán megfogant az első gyerekük. Azóta volt már szerelmes, gyakrabban,mint nem. Egyik se a férje volt. Válás nincs, mert jaj, a gyerekek, jaj, a házasság szentsége blablabla. Mindketten! állítják, hogy nagyon rossz döntés volt, de ez van. Elszenvednek még úgy 40 évig egymás mellett. Ha neked ez kell, hajrá!

2020. aug. 31. 23:18
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, amikor épp a szokottnál is rosszabb a házasságuk, irigykedve gondol azokra, akik ilyen helyzetben vissza tudnak gondolni arra az időre, amikor még szerelem volt köztük. Hát, ő nem tud.

2020. aug. 31. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!