Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem cicababa és vasággyal együtt 40kg az ne is legyen
inkább szerelmes?
nekem az segített hogy sok sok ázsiai filmet néztem, sok ázsiai embert néztem tvben és megismerkedtem az ázsiai kulturával is, az valahogy olyan nyugis, rendezett, pl. kon mari könnyvel kezdtem kiszelektálni a cuccaimat és a kilók is úgy jöttek le ahogy a lomjaim el. Na meg ázsiai módra pálcával eszek szinte mindent kis adagokban, tálkákban és valahogy így magától lement rólam...Amúgy az ázsiaik sem genetikailag nem kövérek, hanem mert odafigyelnek. Több filmben is láttam, hogy amikor a nő zabálni akart, a többiek, főleg a szexi főszereplő rászólt hogy nem kéne, mert nem egészséges. Na ez olyan volt mintha nekem mondta volna...
2020. szept. 27. 13:04
azt még elfelejtettm mondani hogy ázsiai csajokra tornázok a neten és ők mivel félnek az izmoktól, teljesen másfajta tornát végeznek, ami inkább haosnlít a gyerekek gimnasztika edzésére, nem erre a kitörés, guggolás félékre..kíméletesebb is, élvezetesebb és hihetetlen hogy bár sosincs izomlázam tőle, mégis hat és fogyaszt..
2020. szept. 27. 13:06
bár nem eszek csak ázsiai kaját, de sokkal kevesebb liszteset eszek és több zöldséget, na meg teákat...
2020. szept. 27. 13:08
Lehetsz szerelmes !
Hasonló a hasonlóhoz.Tudod.
Ha megtalálod azt,akinek megfelel a 82 kilód,akkor nincs baj.
Viszont a kérdésed nem igazán felhőtlen,hanem egy kicsit kesernyés.Nem vagy elégedett!
Lehet engedned kell az elvárásaidból.
Persze ezt te tudod.
Ez olyan kicsit,mint a házeladás.Kérhetsz érte amennyit akarsz.Senki sem szabja meg neked.
Vagy lesz vevőd,vagy nem.Ha nem,akkor vársz,ameddig tudsz,ha nem tudsz várni,akkor olcsóbban kell hirdetned.
2020. szept. 27. 13:17
11 #
Vannak azért ott is elhízottak.Ez olyan Baywatchos efektus.Hogy ott is csak bombázókat látsz szerteszéjjel heverészni,meg kigyúrt palikat.Aztán mikor Floridában lementünk a partra,hát basszus annyi bálnatestet én még itt nálunk külön összesítve se számláltam,mint ott aznap!
2020. szept. 27. 13:27
Dehogyne. Annyi duci nő van párkapcsolatban. Nem ettől függ.
2020. szept. 27. 13:46
A súlyod önmagában egyáltalán nem probléma. De a kérdésedből süt az utálat a vékony nők iránt. Ha jól érzed magad a bőrödben, akkor simán találsz magadnak párt. De ha nincs önértékelési problémád akkor miért zavarnak ennyire a "cicababák"?
2020. szept. 27. 13:54
2020. szept. 27. 14:53
Nem a cicababák zavarják, hanem hogy ő messze nem az. Ezért nem értem, hogy miért pontoztatok le. Fiatal még, nincs olyan, hogy legalább normál alkatúra ne tudna lefogyni. Negyven kiló nem biztos hogy lesz és ne is legyen mert az már nem egészséges egy felnőtt nőnek, hacsak nem 150 centi magas.
2020. szept. 27. 14:55
Kevésbé lennél antipatikus, ha nem sütne minden szavadból az utálat a "cicababák" felé. A pasik többsége (legalábbis az én haveri körömben) nem a tökéletes testre törekszik, hanem arra, hogy jól érezze magát a nővel, legyen közös témájuk stb.
Vannak olyan haverjaim, akiknek a "cicababák" jönnek be, de a többségüket nem érdeklik a kilók (nyilván az extrémen elhízottakat kerülik).
2020. szept. 28. 13:40
Kapcsolódó kérdések: