Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem anya rám írt facebookon, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt kell tudni az egészről, hogy én próbálom elfelejteni teljesen az egészet, már jó ideje történt, de a mai napig nem megy. Depresszióval, szorongással küzdök...függőségek...Szóval eddig azt gondoltam teljesen el kell felejtenem mindent ami persze nem megy. Exem anyja rám írt facebookon.
Nem tudom, hogy mit csináljak....Vissza írjak-e neki vagy ne? Mert többször volt, hogy a lánya írt az ő facebookjáról, illetve, ha ő is az előbb-utóbb szóba fog jönni a lánya meg hasonló dolgok és nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne bármit tudni róla vagy csak beszélni róla vagy bármi....lassan fél év után írt rám anyukája amúgy. Nem írtam még vissza, érdeklődik csak rólam, hogy mi van velem, hogy vagyok.
Ti mit tennétek? Mit ajánlatok?
2020. szept. 25. 08:40
1/11 A kérdező kommentje:
Bocs, ha el írtam valamit kicsit high vagyok..amúgy 24/F
2020. szept. 25. 08:40
3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom....Általában csak akkor tiltok le valakit, ha zaklat....igen ez ebben az esetben is fent állt miután vége lett, de akkor húztam nagyon oda és azért nem, később pedig el feledkeztem annyira róla, hogy le tiltsam őket. Igazából passz, én magam sem értem.
2020. szept. 25. 08:56
4/11 anonim válasza:
Tiltsd le őket a véres g*>'be
6/11 A kérdező kommentje:
Az szóba se jöhet! :D Nem hiszem, hogy túl nehéz lenne, de nekem ő sosem volt az esetem. Lehetőségem lett volna rá többször is.
2020. szept. 25. 09:17
8/11 anonim válasza:
Tiltsd le oket vagy szenvedj tovabb🤷♀️
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, elég egyértelmű, hogy mit kell tennem ezek szerint..
2020. szept. 25. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!