Mit tegyek? Anyu 12 eve egyedül élt, engem es két bátyámat nevelt egyedül. Mi voltunk nekik az elsők. Aztán csináltunk neki facebookot. Itt kezdődtek a változások. Atcsusztunk a rangsoron igy csak masodikok vagyunk.
Anyukádnak is jár magánélet,párkapcsolat,persze élete végéig nektek kéne ugrálnia és hajbokólnia tudom..
Amugy meg kamuszagu erősen..
10 éves vagy,vagy nagykorú? Ha nagykoru akkor ultra gáz..
45 N
A kérdező csak az anyjának akar szerintem jót. Ki örülne annak ha a saját anyjával szinte bábúként bánnának?
Kerdező: Szerintem vidd el anyukad különböző programokra. Ha lány vagy akkor még jobb. Lehet anya-lánya csajos napokat tartani. Lehet hogy meg fog ismerni valaki mást és rájön magától, hogy nem kellene futnia utánna.
Itt szerintem az a gond, hogy anyukád is vágyik egy párra, de ugye csak őt ismeri konolyabban és hozzá ragaszkodik ( bár lehet hülyeséget irok, nem ismerem annyira a helyzeteteket)
De ha a facebookot megmutattad, ennél a társkereső a tutibb. Mutasd meg hog kell hasznalni, hátha megismerkedik valakivel
Ez van szivem, 12 évet egyedul élt és most végre " kellett " valakinek és megbolondult, képes volna a lábát is levágni, csak a pasi mellette maradjon: kétségbe van esve, azt hiszi mást nem találna.
Nehéz lehet végignézni anyukád leépulését, ahogy megalázza magát , semmi nem számit.
Regisztráljátok egy társkeresöre.
Nincs rosszabb mint amikor egy nö ketsegbeesett
Anyu nem kétszínű, hanem szerelmes, nyilván nem a megfelelő emberbe, de a szerelem nem épp az ésszerűségről híres...
Kérdező, nem nagyon tudsz mit tenni, mint hogy anyud mellett állsz, amikor kell. Remélhetőleg előbb-utóbb felszáll a szeme elől a köd.
"A kérdező csak az anyjának akar szerintem jót"
"
. Anyu kétszínű es soha nem ahgyja itt ezt a faszt. Most oljem meg vagy kicsit varjak meg?" Ja, ordít róla. Ezt a hülye kamut...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!