Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Anyu 12 eve...

Mit tegyek? Anyu 12 eve egyedül élt, engem es két bátyámat nevelt egyedül. Mi voltunk nekik az elsők. Aztán csináltunk neki facebookot. Itt kezdődtek a változások. Atcsusztunk a rangsoron igy csak masodikok vagyunk.

Figyelt kérdés
Jo azt mondja h mi vagyunk az elsők bla bla bla de nem, a csávónak KONKRETAN kinyalja a seggét, de tényleg nem tudjatok elképzelni mennyire,4 eve mar h egyutt vannak de az is csak ugy h a ccsavo vagy 2000szer dobta anyut egy napokra mint a dedosok.ta, es testileg is. Miatta költöztünk ide, miatta vannak hiteleink, adossagaink. Most szakítottak rgy hrte ugy komolyabban. Es azthittem végleg vege, de nem. Anyu kétszínű es soha nem ahgyja itt ezt a faszt. Most oljem meg vagy kicsit varjak meg?

2018. márc. 10. 19:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
az Instagramra már ne regisztráld be
2018. márc. 11. 00:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Amugy meg 15 vagyok és lány, nekem kell anyuval élni ugy h latom h minden nap egyre jobban elfogy, alig eszik valamit, a multkor azt mondta batyamnak h ne mondja el senkinek de miattam öngyilkos lesz. Bátyám persze megállította. De nekem ez olyan szarul esett. Mert en azt mondtam h tuti megcsalja es ketnapra rá anyu láthatta a saját szemével h megcsalta, utánna elkezdte magat vagdosni. Meg h o öngyilkos lesz. Mondtuk neki h mi meg itt vagyunk 3 kiskorú /batyamek 17 évesek/ es h egyáltalán h fordul meg ez a fejébe. Van ket fel nővérem is . Velük mar nem tartjuk a kapcsolatot mert ők sem értik anyutm. Azt mondták majd ha szét megy a párjával akkor ujra beszélhetnek. Anyu mindenkit el üldöz maga mellől. Neki a csávó az első.
2018. márc. 11. 09:51
 13/17 anonim ***** válasza:
42%
Befejezhetnéd a hazudozást....
2018. márc. 11. 11:22
 14/17 Andizsuzsi ***** válasza:

"Amugy meg 15 vagyok"

Matekkal eléggé hadilábon állsz.

2018. márc. 11. 13:10
 15/17 A kérdező kommentje:
Látom veletek sem megyek sokra, itt vagy hazugnak neveztek, vagy kotekedtek csak úgy az emberrel. Hat oké.
2018. márc. 11. 22:39
 16/17 anonim ***** válasza:
Talán az iráson és trágárkodáson kéne finomitani lehet több értelmes választ kapnál..
2018. márc. 11. 22:41
 17/17 anonim ***** válasza:

Itt az ideje, hogy anyukátoknak letöltsétek a tindert is, vagy valamilyen társkeresőre segítsetek regisztrálni, hogy megismerjen egy normális férfit, akit megérdemel.

Én a helyetekben nem azon aggódnék, hogy másodikok lettetek, ez természetes, egyszer úgyis el fogtok költözni, és akkor nem lenne jó, ha anyukátok egyedül marad. De ez a fickó egy nyomoronc a leírás alapján, szerintem anyukátok is csak azért teper nála, mert attól fél, túl idős már és nem találna másik párt magának.

2018. márc. 18. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!