Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feszültséget okoz ez a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feszültséget okoz ez a kapcsolatotkban nektek is?

Figyelt kérdés
Hetente megelégszem 2-3 szexszel, de azok legyenek minimum 3 órásak előjátéktól az utójátékig, hogy valóban egymásra tudjunk hangolódni. Orális szex van naponta. Barátom sokszor szeretne egy gyors menetet, de az engem egyáltalán nem elégít ki.

2020. szept. 24. 18:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem okoz feszültséget, 3 órás maszatolo nővel nem jövök össze és kész. Olyat választottam akivel a szex véletlenszerűen jön és jó, nincs forgatókönyv, így akár elkaphatom a lépcsőn egy vad szexre ami pár perces vagy akár fel-1 órás jatszadozasra is.

Nekem így jó, ilyet választottam.

2020. szept. 24. 20:38
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Én is nő vagyok, de a 11essel értek egyet. Nekem jobban bejön az amikor spontán, akár a zuhanyzó alatt esünk egymásnak, mint az hogy 3 órát maszatoljunk. Mondjuk én nő vagyok, de még nekem se kell ennyi idő, hogy nekem is jó legyen😆
2020. szept. 24. 20:43
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Ez amit leírsz, ez néha jó. Kulonleges alkalmakra, kulonleges helyeken. De a valóságban allandoan nem megvalosithato, hogy heti háromszor órákat ucsorogjunk a kádban gyertyakkal meg aztan itt-ott ucsorogjunk újabb órát, meg amott is egy picit, meg aztán kezdjuk elolrol is egész délután.
2020. szept. 24. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
Gyors szex elojatek nélkül nem jó. Pf. Nyilvan 3 óra is sok.
2020. szept. 24. 21:13
 15/20 anonim ***** válasza:
91%

Azt hiszem egy párkapcsolat arról is szól, hogy bizonyos szintig meg akarunk felelni a másiknak.

Ha van néha ilyen maratoni menet a te kedvedért, akkor néha nem lenne baj neki is kedvezned. Még akkor is ha te nem mész el.

Vagy lehet én gondolom rosszul, de engem pl nem zavar, ha a másiknak ez jó...

Mondjuk egy kérdést megérne,hogy ő hogyan éli meg ezeket a többórás teljesítménytúrákat , mert lehet csak a te kedvedért...

Személy szerint én hamar beleunnék ezekbe a többórás témákba. Nem azt mondom hogy néha nem jó dolog, de heti többször tuti nem bírnám.

Mondom ezt nőként.

2020. szept. 24. 21:45
 16/20 anonim ***** válasza:
Én szeretek hosszan szexelni, de néha csak egy gyors menetre van idő. Én annyi idő alatt nem tudok elmenni, de attól még jó, ő nagyon szereti, szóval benne vagyok én is.
2020. szept. 24. 22:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod, mert mindketten dolgozunk és háztartást vezetünk (igen, egyenlően kiveszi a párom is a részèt a házimunkából). Szerintrm heti 2-3 alkalommal belefér, ha úgy osztjuk be az időnket, nekem ez sokkal fontosabb, mint a barátokkal való chatelés, netflixezés/tévézés. Egyáltalán nem maszatolásról van szó, én ha akarom, akkor 5 perc alatt el tudok élvezni, de nem akarok ilyen gyorsan elmenni. Húszperces-félórás kényeztetés csak orális szexnél elég. Nekem szükségem van arra, hogy hosszan egymás szemébe nézzünk és érezzem, hogy valóban kapcsolódunk egymáshoz és kielégülök, ami nem egyenlő azzal, hogy elélvezek gyorsan.
2020. szept. 25. 06:37
 18/20 anonim ***** válasza:

Akkor örülj a szerencsédnek, hogy kifogtál egyet, aki erre hajlandó.

Olvasva a válaszokat, ritka lehet,mint a fehér holló.

Igazából úgy tűnik, nincs is semmi gond. Elmondod ,hogy ez van, aztán majd szépen megérti. Az,hogy ő próbálja neked jelezni hogy neki meg lenne másra is igénye az nem olyan fontos.

Kb ez jött le.

A kérdésedben levő feszültségnek ez az oka.

Nyilván olvastad a válaszokat és láthatod hogy nem nagyon van olyan, akinek ilyen mértékben igénye lenne a hosszú szexre, ellenben a gyors menetekkel.

Szóval ha el akarod kerülni a feszkót, akkor engedsz.

Ha meg nem tudod, akkor ez van.

Nincs az leírva sehol, hogy erre mindenképp kell megoldást találni.

A kérdés kiírásából gondoltam hogy ez a cél. A későbbi válaszaidból pedig az jött le,hogy nem az ő problémáját akarod megoldani, hanem a sajátod.

Sok sikert!

Hátha hozzá tud itt szólni még valaki, aki osztja a nézeteidet ezzel kapcsolatosan, mivel a többség nem tud rád hatni.

2020. szept. 25. 07:15
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha te azt is a szexhez veszed, hogy együtt vacsoráztok, kacérkodtok, összebújtok, csókolóztok, akkor mi kb minden nap olyan 10 órát csináljuk😆 Simán van olyan, hogy csak elflörtölgetünk egymással, romantikázunk, összebújunk, beszélgetünk és nem szexelünk meg olyan is hogy csak spontán egymásnak esünk. Én hülyeségnek tartom ezt a "na akkor szombaton 3tól 6ig szex" dolgot, mert szerintem természetellenes. Mi van ha mondjuk éppen munkába indulás előtt kívántok spontán egymásra?
2020. szept. 25. 07:39
 20/20 anonim ***** válasza:
18as szerintem nem hajlandó, a csaj akarja csak ezt😆
2020. szept. 25. 07:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!