Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feszültséget okoz ez a kapcsolatotkban nektek is?
Nekem nem okoz feszültséget, 3 órás maszatolo nővel nem jövök össze és kész. Olyat választottam akivel a szex véletlenszerűen jön és jó, nincs forgatókönyv, így akár elkaphatom a lépcsőn egy vad szexre ami pár perces vagy akár fel-1 órás jatszadozasra is.
Nekem így jó, ilyet választottam.
Azt hiszem egy párkapcsolat arról is szól, hogy bizonyos szintig meg akarunk felelni a másiknak.
Ha van néha ilyen maratoni menet a te kedvedért, akkor néha nem lenne baj neki is kedvezned. Még akkor is ha te nem mész el.
Vagy lehet én gondolom rosszul, de engem pl nem zavar, ha a másiknak ez jó...
Mondjuk egy kérdést megérne,hogy ő hogyan éli meg ezeket a többórás teljesítménytúrákat , mert lehet csak a te kedvedért...
Személy szerint én hamar beleunnék ezekbe a többórás témákba. Nem azt mondom hogy néha nem jó dolog, de heti többször tuti nem bírnám.
Mondom ezt nőként.
Akkor örülj a szerencsédnek, hogy kifogtál egyet, aki erre hajlandó.
Olvasva a válaszokat, ritka lehet,mint a fehér holló.
Igazából úgy tűnik, nincs is semmi gond. Elmondod ,hogy ez van, aztán majd szépen megérti. Az,hogy ő próbálja neked jelezni hogy neki meg lenne másra is igénye az nem olyan fontos.
Kb ez jött le.
A kérdésedben levő feszültségnek ez az oka.
Nyilván olvastad a válaszokat és láthatod hogy nem nagyon van olyan, akinek ilyen mértékben igénye lenne a hosszú szexre, ellenben a gyors menetekkel.
Szóval ha el akarod kerülni a feszkót, akkor engedsz.
Ha meg nem tudod, akkor ez van.
Nincs az leírva sehol, hogy erre mindenképp kell megoldást találni.
A kérdés kiírásából gondoltam hogy ez a cél. A későbbi válaszaidból pedig az jött le,hogy nem az ő problémáját akarod megoldani, hanem a sajátod.
Sok sikert!
Hátha hozzá tud itt szólni még valaki, aki osztja a nézeteidet ezzel kapcsolatosan, mivel a többség nem tud rád hatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!