Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan akinek Török...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akinek Török férje van vagy párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy Török férfival és eléggé megtaláltuk a közös hangot. Már csak az a kérdés hogy lehet e vele közös jövőm főleg a mostani kialakult helyzetet nézve?

2020. szept. 19. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
31%
Írj, nyugodtan, privátban valaszolok barmire, csak itt már nincs kedvem, mert egy-egy válasz után neha olyan ijeszto emberektől kaptam mar üzeneteket, hogy ténylegesen remisztoek.
2020. szept. 19. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Vigyázz velük. Éltem kint, az elején mézesmazos, utána jön elő a féltékeny én. Egészen más kultúra, ott a nőnek kuss a neve.
2020. szept. 19. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
Irj Csosz Boginak:D
2020. szept. 19. 16:08
 14/16 anonim ***** válasza:
32%

Van egy ismerősöm, aki épp most pereskedik, mert fogta a gyerekét a török apuka és kivitte egyedül.

Sok szerencsét!

2020. szept. 19. 16:14
 15/16 anonim ***** válasza:
46%

Nekem meg egy ismerősöm válik. Eddig azért nem vált el, mert a gyerekekkel zsarolta, most, hogy már nagyok, kirepültek, ő is megteheti.

A rózsaszín köd egyszer úgyis szét fog oszlani, de a 2 kúltúra közötti különbség hamarabb ki fog ütközni, mint hinnéd. És ezt nem rosszindulatból írom, de erre majd később fogsz rájönni.

2020. szept. 19. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Ja, en is ismerek olyanokat, akik csunya valason vannak tul. Ja varj, ők magyarok...

Mikor fogjak mar fel az emberek, hogy nem szarmazastol fugg, hogy rossz ember-e az illeto vagy hogy 2 ember kijon-e egymassal?

Aki ismerkedni szeretne, az ismerkedjen akivel akar es majd latja o maga, hogy milyen ember az illeto es hogy osszeillenek-e.

2020. okt. 6. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!