Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bízhatok egy török fiúban párkapcsolat terén?
Megismerkedtem neten pár hete egy itt egyetemen tanuló török sráccal, viszont szeptemberig nem tudunk találkozni, mert most nyárra hazament és akkor fog visszajönni. Még van pár éve itt, és kérdezgettem, azt mondta, hogy a jövőben vagy a hazájában, vagy elképzelhető, hogy másik országban fog élni. Nekem még van egy évem a gimiben, azután egyetem, és én is külföldön tervezem az életem, de erről csak beszélgettünk. Nagyon kedves meg aranyos srác, és nem hiszem, hogy rajtam kívül más csajoknak is ugyanezt írkálná, mint nekem.
Amíg otthon van, besegít a vállalkozásukban, de amint ideje engedi beszélget velem, és őszintének tűnik, meg nem hinném, hogy mással is cseverészne.. Pár hónapja kezdtünk el csetelni, de egy hülyeségem miatt abbamaradt, majd én kerestem meg azzal nemrég, hogy miújság vele, stb.. Egyébként tudja, hogy még szűz vagyok és sosem volt barátom. Képeket is láttunk egymásról, azt mondta, hogy tetszem neki, és olyan vagyok, mint egy angyalka.
Amikor visszajön, mindenképpen szeretnék vele találkozni élőben is. Nem akarjuk elsietni a dolgokat, azt beszéltük meg, hogy majd találkozgatunk és ahogy lesz. Azt mondta, hogy ha egy éjszakára kellenék neki (egyszer rákérdeztem), akkor azt a szabadidejét, amit a velem való csevegésre tölt, máshogy is eltölthetné, meg miért pazarolna időt rám csak egy éjszakáért.. Ahogy mondtam, nagyon szimpatikus fiú, csak nem tudom, hogy a szüleim hogyan fognak róla vélekedni, mivel török.. Viszont olvasgattam dolgokat, és nem igazán tudom, hogy mit higyjek. Valahol azt mondják, csak óvatosan velük, mert udvarolni azt nagyon tudnak, máshol meg hogy egyforma emberek ők is, mint az európaiak. 18/L 22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!