Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy làny olyan kancsal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy làny olyan kancsal, mint Matolcsy, akkor hogy legyen kapcsolata?

Figyelt kérdés
2020. szept. 18. 22:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ismerek egy lányt nagyon jó nő tényleg járnak utána a pasik. Vagyis férjhez ment az egyik szeme nagyon furcsa(csúnya) de autót vezethet szóval csak lát vele. Mondjuk az ő képeinek a nagyrészén a haja ebben a szemében van.
2020. szept. 29. 20:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerem ugyan ezt a lányt, de a kérdése megfogalmazásából nem lehet rossz dumája, úgyhogy szerintem nem kell annyira aggódnia:D
2020. szept. 29. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
He? Nekem az elso baratnom kancsal volt 2 evig voltunk egyutt. Soha nem erdekelt hogy kancsal pedig nem vagyok egy csunya gyerek en sem. Szoval lehet parja egy kancsalnak is csak nem az alapjan kell itelkezni ki mit gondol :)
2020. okt. 6. 08:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Nő. Ilyen egyszerű. De, tényleg. 2 nő ismerősöm van, akik kancsalok. Az egyikük már idősebb korosztály, nem is néz ki jól, mégis talált hapsit és lennének rá más jelentkezők is. A másikuk egy tök átlagos huszonéves csaj. Tinderen egy nap alatt 100 feletti matche volt és élőben is próbálkoznak nála rendszeresen.

(Mondjuk, ez olyan, hogy itt a nők egy része mindenért panaszkodik és előadja, hogy náluk senki sem próbálkozik. Ilyen hozzáállással, tényleg nehéz a társkeresés.)

2021. jan. 11. 03:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2021. márc. 2. 15:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha aranyos a lány, akkor a kancsalság negyon cuki. :)
2021. márc. 2. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!