Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, örülnétek neki, ha a szexrobotok végre átvennék a szerepetek, és nektek maradna a házimunka?
Miért maradna a házimunka? Ha szexrobottal élnek, nincs barátnő/feleség, aki dolgozzon helyettük. Megtanulják megcsinálni, vagy szemétdombon élnek a továbbiakban.
Saját magam után takarítok, ez eddig is így volt. Nem hiányzik még pasi is.
Én nagy összegben mernék fogadni, hogy a szex robotok tömegesen elérhetővé válaszát követően pár év után (ha nem előbb) ugyanúgy menne a fújjolás a nőkre és a kelendő férfiakra.
Jó dolog a szex, de én pl nem ezért vagyok párkapcsolatban. És bár én nő vagyok (amit előszeretettel hoznak ellenérvként fel) sok férfit is ismerek, akiknek a szexben túl is sokat ad egy kapcsolat. Erre pedig sok olyan férfi is rá fog ébredni aki dacból, szükségből, vagy egyszerű lustaságból vesz egy ilyen robotot és így szeretné "lecserélni a nőket".
Ami a takarítást illeti egy kapcsolatban alap, hogy megosztjuk a házimunkát. Így se most, se a szex robot utópiában nem vinném egyedül a háztartást.
Nekem semmi bajom a szexuális segédeszközökkel, sőt, mivel egyes férfiak képesek szerelmesek lenni egy ilyen babába, rengeteg problémás férfit venne ki a párkapcsolati piacról.
Olyan soha nem lesz, hogy minden férfi csak robottal létesítsen kapcsolatot. Ez egy rétegnek enyhülést hozhat a jelenleg kellemetlen életébe, másoknak jó móka lesz, de szerintem kevesen lesznek akik ennyivel egész életükre megelégszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!