Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normálisnak számít, ha kastély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normálisnak számít, ha kastélyban, vagy várban szeretnék szeretkezni?

Figyelt kérdés

Még senkinek nem meséltem erről a tervről, mert nem tudom hogy állnak hozzá a férfiak.

Szerintetek normális ha ki szeretném próbálni?

2020. szept. 16. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, csak partner kell hozzá.
2020. szept. 16. 19:23
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon leredukálod a lehetséges partnerek számát a nagyjából két tucat jelenleg élő (nem túl idős) királyi vérvonalba született hercegre és 1-2 skót kastélytulajdonosra szintén családi alapon. A többi embernek nem nagyon van vára vagy kastélya. Az ilyen romák által épített giccses "kastélyok" pedig nem igazán egyenlőek ezekkel a régi várakkal.
2020. szept. 16. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Én vevő lennék rá, mondjuk az Egri Várban :) 30f
2020. szept. 16. 19:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vannak jó alternatívák, pl Lillafüreden a kastélyszálló elég romantikus, és nem ez az egyetlen ilyen típusú intézmény az országban, szóval simán lehet ilyet csinálni "legálisan" is.
2020. szept. 16. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Lillafüred is gyönyörű!
2020. szept. 16. 20:00
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Uh, én már csináltam, egy várromban legalábbis. Tipp: néha vannak koncertek ilyen helyeken, ahol, ha ügyes vagy, el tudsz vonulni;)
2020. szept. 16. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem gaz, szeritem tök normalis en is szívesen csinalnam ott.Privatot nem kerek.
2020. szept. 16. 20:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is el tudnám képzelni ott, ha lenne partner.

27/F

Privátot kérek!

2020. szept. 16. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
Igen, elfogadható az ilyen vágyak:). Én egy karatés nővel, egy tatamin lennék így:).
2020. szept. 16. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!