Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is káros lehet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is káros lehet, ha így választunk párt?

Figyelt kérdés
Ha csak tetszik, lefeküdnél vele, de megelégedsz, és nem az igazi. Nem tetszik az illata vagy más biológiai motívuma. Aztán összejössz vele, mert félsz akár az örök egyedülléttöl, és génhibás lesz a gyereked, mert nem a kémiai összetételére figyeltél. Érdemes ezt elkerülni, nem? Lehet benne igazság?
2020. szept. 15. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja mindenképp
2020. szept. 15. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

Ha mellé imádod belsőre, akkor ez az egész egy fszság. Nekem sem volt a férjem első látásra szerelem, tény, nem is a szükség vitt a kapcsolatba, hanem az, hogy a hosszúra nyújtott ismerkedés alatt rájöttem, hogy vele meg szeretném próbálni, mert egyszerűen jó volt vele, ha az első benyomásban nem volt semmi extra és vonzalom terén is semleges volt.

A génhibákat meg nem a fostos ízlésed fogja kivédeni, hanem a gyerektervezés előtt egy alapos szűrővizsgálat mindkét fél oldaláról. Lehet, hogy pont te vagy a selejt genetikailag. Sosem lehet tudni.

2020. szept. 15. 00:31
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Igen; így születnek a válások, a hosszú évekig tartó mérgező kapcsolatok és az egyedülálló anyukák. Aki így gondolkodik annak inkább egy kutya kéne, persze azt is alaposan megvizsgálva a vásárlás előtt, hogy biztos tetszik-e az illetőnek.
2020. szept. 15. 00:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk jobb lett utána. Át beszéltünk mindent és javitottunk rajta.
2020. szept. 15. 08:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen. Nekem is sok év volt oda eljutni, hogy válogatósabb legyek úgymond. Nagyon rossz tulajdonság ez, hogy rámondja valaki egy számára csak okés, "so-so" emberre valaki, hogy "Na hát ő is jó lesz nekem.", aztán igazából mégsem boldog, csak éppen megelégszik a másikkal.

Inkább tovább keresgélek ismerkedéskor, minthogy összejöjjek az első random okéska emberrel. Ja és nyilván vannak határok, szóval ha már 3 éve egyedül vagy így, akkor lehet túl magasak az elvárásaid, de én még ezekkel a megnövelt elvárásokkal is tudok találni valakit max néhány hónap alatt.

26/F

2020. szept. 15. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!