Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is káros lehet, ha így választunk párt?
Ha mellé imádod belsőre, akkor ez az egész egy fszság. Nekem sem volt a férjem első látásra szerelem, tény, nem is a szükség vitt a kapcsolatba, hanem az, hogy a hosszúra nyújtott ismerkedés alatt rájöttem, hogy vele meg szeretném próbálni, mert egyszerűen jó volt vele, ha az első benyomásban nem volt semmi extra és vonzalom terén is semleges volt.
A génhibákat meg nem a fostos ízlésed fogja kivédeni, hanem a gyerektervezés előtt egy alapos szűrővizsgálat mindkét fél oldaláról. Lehet, hogy pont te vagy a selejt genetikailag. Sosem lehet tudni.
Igen. Nekem is sok év volt oda eljutni, hogy válogatósabb legyek úgymond. Nagyon rossz tulajdonság ez, hogy rámondja valaki egy számára csak okés, "so-so" emberre valaki, hogy "Na hát ő is jó lesz nekem.", aztán igazából mégsem boldog, csak éppen megelégszik a másikkal.
Inkább tovább keresgélek ismerkedéskor, minthogy összejöjjek az első random okéska emberrel. Ja és nyilván vannak határok, szóval ha már 3 éve egyedül vagy így, akkor lehet túl magasak az elvárásaid, de én még ezekkel a megnövelt elvárásokkal is tudok találni valakit max néhány hónap alatt.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!