Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Az nektek sértő, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az nektek sértő, ha egyes fiúk káros szenvedélynek tartanak titeket? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hallottam már olyat, mikor egy fiú azt mondta, hogy neki nincsenek káros szenvedélyei.

Erre elkezdte sorolni, hogy se cigi, se alkohol, se kávé, se kábítószer, se lányok.

2015. aug. 1. 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Mert egyenèrtékűvé teszi a nőket egy szál cigivel. A női nem nem egy doboz cigi és az emberek nem egy-egy szálak benne. Nincs tisztelet ebben.
2015. aug. 1. 21:30
 2/4 anonim ***** válasza:
65%
Én nem gondolkodom túl és nem is sértődöm meg rajta, sőt tiszteletlenségnek sem tartom. A mondat maga azt jelenti, hogy nem szokott csajozni, most ebben mégis, mi lenne a sértő? Szerintem vannak ennél jelentősen sértőbb, tiszteletlen dolgok is a világban.
2015. aug. 1. 21:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez csak annak hangsúlyozása, hogy szereti a nőket. Mint mikor valaki panaszosan mondja, ő szoknyabolond.
2015. aug. 1. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
ha a barátom mondaná jóhogy kiakadnék. ha idegen az nem érdekel. elkönyvelem magamban, hogy egy ostoba ember.
2015. aug. 1. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!