Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lètezik ilyen szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lètezik ilyen szerelem?

Figyelt kérdés
Röviden annyi a törtènetem,hogy megismertem valakit ès beleszerettem.Ùgy tűnt ő is akarja ezt a kapcsolatot,de aztàn visszatàncolt.Màsfèl ève ő minden gondolatom,nem tudom elfelejteni,nem tudok emiatt senkit közel engedni magamhoz,ùgy èrzem ő volt az igazi mègha soha nem is viszonozta az èrzèseimet.Èn pedig ha nem lehetek azzal akit szeretek inkàbb nem leszek senkivel...nem is menne.Mindent bevetettem,hogy elfelejtsem,tènyleg mindent.Mi lesz ìgy velem ha sehogy se bìrom elfelejteni? 31/n

2020. szept. 15. 00:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33%
Másfél év után, úgy hogy semmi nincs köztetek, ez nem szeretet... csak nem vagy képes elfogadni a tényeket.
2020. szept. 18. 11:36
 12/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
75%
Bár egyet értek az előttem szólókkal is, de azért ez nem egyszerű. A szerelem bonyolult és persze el kellene felejteni, de ez ha eddig nem ment, akkor nem fog most sem,túl sok idő telt el ehhez, benned ragadt egy lezáratlan szerelmi kapcsolat. Véleményem szerint ezt csak úgy lehetne lezárni, ha annak az illetőnek elmondod az érzéseid, a mostaniakat, vagy leírod neki, a reakciója mindegy most, valószínűleg nem fog vele foglalkozni érdemi szinten, ez segíthet.
2020. szept. 20. 23:23
 13/21 A kérdező kommentje:
Elmondtam mar ezerszer neki...
2020. szept. 20. 23:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Annyira jó nő mégsem vagy hogy akarjon az a pasi.

Ideje lenne picit engedni az igényekből.

2020. szept. 21. 00:20
 15/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Értem, akkor sajnos nem marad hátra más, mint az elengedés, vannak olyan dolgok az életben, amik csak megtörténnek, számodra sosem lesz megfelelő magyarázat. Majd jön másik szerelem, ami felülmúlja ezt.
2020. szept. 21. 05:41
 16/21 anonim ***** válasza:

Sajnos túl hamar beleélted magad és elengedted az érzéseidet. Én is mindig így járok. Ha össze is jött a dolog, hamar kiderült, hogy a pasi nem szerelmes belém annyira, mint én belé. Nálam is volt olyan, aki visszatáncolt. Mondjuk ő házas volt.

Nekem az ilyesmi minimum 10 év. De ez azért van, mert introvertált vagyok, élek begubózva és nem ismerek meg új embereket.

2020. szept. 21. 08:28
 17/21 anonim ***** válasza:
16-os, mármint mi a 10 év? Amíg elfelejted? Egyébként introvertáltként még ismerhetnél meg új embereket. Mármint biztos vannak olyanok, akikkel van közös téma, érdeklődési kör stb. :)
2020. szept. 21. 09:26
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem három évig tartott elfelejteni. Azóta van más az életemben és őt nem szeretem úgy, mint az előzőt. De ezt elfogadtam és tudom, hogy akárki is lesz az életemben, nem fogom úgy és annyira szeretni, mint őt. Ezzel együtt kell élnem.
2020. szept. 21. 09:36
 19/21 anonim ***** válasza:

17-es, 10 évig nem tudok utána újra szerelmes lenni, kötődni senkihez.

Nyilván ismerek meg új embereket, de nem olyan mennyiségben, hogy esélyes legyen hamarabb megismerni valakit, aki tudna vonzani. Gondolom, ha sokkal több emberrel hozna össze a sors, sokkal előbb találkoznék olyannal, aki számomra vonzó.

2020. szept. 21. 09:56
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 mit szeretsz csinálni hobbi szinten? :)
2020. szept. 21. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!