Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiábrándulni a tökéletesből? (Bővebben lent.)
Még ha olyan véletlen is lenne, hogy néhány milliárdocska ember közül pont te lennél az "áldozata", ne aggódj, ezzel a kommenteddel sokat segítettél neki. Most így biztos kiábrándult belőled egy pillanat alatt 😂
Na, végre, egy normális válasz. Kár, hogy nem előbb jöttél, hátha a te szavaidat jobban megértette volna a kedves előtted szóló, mert az enyémet szerintem direkt nem akarta😂 Pont erről beszélek. Olyat még sose hallottam, hogy jaj, ne "antiidealizáld" már az illetőt, pedig bizonyára van olyan. Ha az ember tudatosan a másik negatív tulajdonságaira fókuszál, azokat felnagyítja, ugyanolyan torz képet kap, mint fordított esetben.
Ez a várakozás a "kiderülésre" jó ötletnek tűnik, de sajnos nem mindig működik.(Nekem volt, hogy 8 év!alatt se jött. Igaz, nem találkoztunk minden nap.)
19! Mielőtt még kitalálnád, hogy azért jó a 20-as válasza, mert azt írja, amit hallani akarok, szólok, hogy nem. Ő a kérdésre válaszolt, veled ellentétben, akinek sok válasz alatt se sikerült. Segítek: Várakozik, mert szerinte előbb-utóbb ki fog derülni valami rossz róla is.
Nyugi, te biztos, hogy semmilyen szerelmem nem lennél😜
Bocs, most értem ide csak 😂
Nem teljesen mindegy, hogy mennyire torz képet kapunk a negatív tulajdonság felerősítésével? A cél elérése a lényeg.
Én bármilyen apróságra gondoltam, amit egy kapcsolatba belegondolva tudnád, hogy hosszú távon zavarna. Akár az öltözködés, akár a türelmetlenség, akár csámcsogás, akár a parfümjének a stílusa...
Igen, bármilyen aprósággal beérném, de mi van, ha nincs?😂
Szóval, hogy kizárólag olyan van neki, ami adott körülmények között nem derül ki.
Pl.megismersz egy másik valakit. Külsőre mondjuk majdnem annyira tetszik, mint a plátói.(Már ez is csoda)Elmész randizni és kiderül, hogy mondjuk büdös a szája. A plátóinak meg nem. Lehet,hogy a büdös száj alapból is kizáró ok lenne, de dupla veszteség, mert amellett, hogy a potenciális kiesett, újabb plusz pont a plátóinak, hisz bezzeg neki nem!😄Ilyenkor pl.mi a megoldás? El kell kezdeni szagolgatni a plátóit, hátha végre kiderül, hogy neki is büdös valamije?😂
😂 Azt azért csak ne.
Ha már ennyire tudatosan keresgélünk, akkor talán ha van rá lehetőség, beszélgess vele minél többféle dologról. Olyan témákat is érintve, amiből róla is derülnek ki dolgok. Mást már tényleg nem tudok 😅
Végső esetben utáld meg azért, mert annyira tökéletes, így minden lehetőséget elvéve tőled a kiábrándulásból 😅😂
Lehet, hogy én vagyok ufó, de nekem nőként a legeslegimponálóbb dolog, ha tetszem egy férfinek és ezt ki is mutatja. Nyilván nem csak ennyin múlik a dolog, nem fogok mindenkivel összejönni, akinek esetleg bejövök:D De ha valaki szimpatikus elsőre, másodikra, harmadikra, akkor az tud igazán lázba hozni, ha én is érdeklem őt.
Tehát nálam a "plátói" ott bukna el, hogy le sem szar:D És attól lenne jobb valaki más, akit megismerek, de esetleg vannak hibái, hogy ő viszont akar engem:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!