Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kiábrándulni a tökéletesből? (Bővebben lent.)
Tulkeppen a válaszok 70%-a az enyém, szóval, adtam én választ rendesen. 😊 Remélem nem én vagyok plátói szerelmed tárgya, mert agyfaszt kaptam tőled... Még nekiallsz itt ertekelgetni is, ohh, mindjárt beszarok. 🤣
Mentsen meg téged, akinek 6 anyja van, amúgy sem lehet, meg kár is. 😅😊
Jó éjt! 😊
Jajj de jó kérdés. Valóban mindig azt ajánlják ilyenkor, hogy felejtsd el, hisz csak egy elképzelésbe vagy szerelmes, felejtsd el, hisz csak idealizálod, felejtsd el, hisz nem is lehetsz szerelmes olyanba akit nem ismersz. Pedig teljesen mindegy, hogy minek hívjuk ezt az érzést, a lényeg, hogy létezik. Mindegy miként nevesítjük, fellángolás vagy szerelem. A lényegen nem változtat.
Felejtsd el és ilyesmi. De hiszen egy érzésről hogyan lehet dönteni? Az magától jön, nem választjuk.
Szerintem ilyenkor a türelem lehet csak a megoldás. Várni, hogy minél jobban megismerd, minél többet megtudj róla. Hisz előbb-utóbb bármiféle kapcsolatban előjönnek az ember kisebb-nagyobb rossz tulajdonságai is. Ha ezekből sikerült eleget szerezned, akkor pedig jöhet, hogy tudatosan azokra koncentrálsz. Ami persze megint csak nem egyszerű. Akarattal felerősíteni egy negatív tulajdonságot. De legalább van valami kapaszkodó. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!