Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan,hogy nem mertetek kilépni egy kapcsolatból mert emberileg szerettétek/tudtátok,hogy ritka az ilyen "jó" ember viszont szerelem nem volt ...?
"8" és "9"-nek
Nekem ugyanezt mondta a nejem amikor elbúcsúztunk egymástól, hogy érzi hogy hibát követ el, de mennie kell. Egy munkahelyi flörtből lett kapcsolata, azzal a férfivel pár hónap alatt teherbe esett, velem évekig nem. Most úgy néz ki, hogy a gyerekkel nem fogta meg a férfit, talált helyette mást, vállnak. 3 év eltelt, egyik este kaptam egy SMS-t,hogy találkozni szeretne. Visszavágyik a korábbi életébe, nem csodálom, amit tudtam mindent megadtam neki, most egy albérletben próbálja fizetni a számlákat(pereskedik a volt férjével, csak néha fizet GYT), pici gyerekkel nehezen talál munkát, partnert meg pláne.
Nem hibáztatom őt, hozott egy döntést, rosszul sült el. Nekem szándékosan nem ártott, állítása szerint nem csalt meg, ezt mindig hangsúlyozta, de igazából ez számomra csöppet sem számít. Éppen nincs tartós kapcsolatom (jelentkező lenne rá), nekem nincs rá igényem azóta hogy elhagyott. A barátok szerint pont azért nincs kapcsolatom mert csalódtam benne és nem tudtam megemészteni hogy más férfi miatt hagytak el és ezért nem engedek mást sem közel azóta magamhoz. A testvérem mikor tudomásra jutott hogy találkoztunk egymással szó szerint leh..zett, és azt mondta ha többet beszélek vele akkor többet nem keres.
Milyen érdekes, hogy az exem is így tett ki... Hogy mekkora főnyeremény vagyok, nagyszerű társ, de már nem úgy szeret, ahogy kellene..
Csak nem értem, ha így gondolta + szexuálisan azóta is vágyna rám, akkor mi a gond..
Kedves kérdező, ezt neked kell eldontened, hogy milyen ertekrendet képviselsz.
A lángoló szerelem előbb - utóbb mindenhol kihul..
Életed végéig kapcsolatról kapcsolatra ugrálnál, ha elmúlt a kezdeti fellangolas?
Vagy értékeled azt, hogy valaki téged úgy szeret, ahogy vagy, te is őt és egy jó párost tudtok alkotni.
Vagy inkább a kaland kell?
Ezt mindenkinek magának kell eldönteni.
De szólok, hogy a másik félnek ez hatalmas csapás lesz, főleg ha régóta tart + különösebb problémáitok nincsenek.
Értetlenül fog állni a történtek előtt.
Csak ha a szakítás mellett döntesz, tedd meg neki azt a szivesseget, hogy nem térsz vissza később az életébe és nem keserited meg neki, mint nekem az én exem sok-sok év után...
Még magam sem tudom mikor és hogy fogom ezt teljesen feldolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!