Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes valakibe, akit emberileg semmire nem tartok, megvetek, elítélek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 15:56
1/29 anonim válasza:
Szerintem szerelmes nem, max tetszik, vonzódsz hozzá.
Nekem a szerelemhez mindig az is kellett, hogy a belsőjét is szeressem.
De mindenki másmilyen...
2/29 anonim válasza:
Én ezt inkább erős vonzalomnak nevezném. A vonzalom általában a külső függvénye inkább, mint a belsőé. A szerelemhez pedig a belsőjének a szeretete is elengedhetetlen szerintem. De még ha szerelem is, akkor sincsen túl sok értelme, hiszen nem tudnál vele megmaradni egy kapcsolatban.
3/29 anonim válasza:
Igen, lehetsz. Valamilyen módon bizonyára megfogott Téged. Sok olyan személy között alakult ki párkapcsolat, akik előzőleg utálták vagy egyszerűen csak nem szimpatizáltak a másik féllel. Valamint ha Veled másként bánik, akkor még lehetnek érzéseid attól függetlenül, hogy milyen viselkedést tanúsít mások felé.
4/29 anonim válasza:
Ugyanezen gondolkoztam egy férfi miatt a napokban.
Szerintem sem szerelem ez, inkább csak annyira erős vonzalom ami már össze keverhető a szerelemmel.
És, mint valaki már írta mivel velem máshogy bánik így a vonzalom talán még erősebb.
6/29 A kérdező kommentje:
igazából már rég nem vagyunk együtt és azért nem, mert rájöttem, hogy amiket emberekkel tesz, az az én értékrendem szerint jellemtelenség. Viszont valahogy nehezen tudom kiverni a fejemből, ami valószínűleg nem szerelem, sem érzelmi, sem fizikai vonzalom nincs felé, inkább valamiféle sértettség lehet, az önérzetem sérült.
2017. dec. 4. 16:10
8/29 A kérdező kommentje:
30
2017. dec. 4. 16:18
9/29 anonim válasza:
Milyen okból érzed úgy, hogy megsértett ez a férfi?
10/29 anonim válasza:
Ha régen barát és barátnő voltatok akkor nyilván nem felejted el egyik napról a másikra, igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!