Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes valakibe, akit emberileg semmire nem tartok, megvetek, elítélek?
Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 15:56
11/29 anonim válasza:
Miért,honnan tudod,hogy nem alakulhat ki bármi?
12/29 A kérdező kommentje:
Sokáig nem tetszett, de aztán gyenge voltam és felépített egy szépnek tűnő valóságot, amit majdnem teljesen elhittem. Végül nagyon gyorsan összedőlt minden, kiderült, hogy beteges hazudozó és ilyen ember nekem nem kell, ezért azonnal lezártam a dolgot és megszabadultam tőle. Kiderült, hogy nem én voltam az egyetlen, akivel ezt végigcsinálta, sőt..
2017. dec. 4. 16:25
13/29 anonim válasza:
Töltsd ki rajta a dühöd, nekem egy jó prdibálás mindig könnyített a lelkemen. És nála jobban senki sem érdemli meg ahogy írod
14/29 A kérdező kommentje:
már semmilyen kapcsolatban nem vagyunk és nem is akarom, hogy legyünk, úgyhogy ordibálás kizárva
2017. dec. 4. 17:17
15/29 anonim válasza:
Mennyi ideig jártatok? Milyen hosszú ideig voltatok együtt?
16/29 anonim válasza:
Hát akkor ez a "szerelem" holtod napjáig elkísér. Nincs rosszabb egy elvarratlan szálnál
17/29 anonim válasza:
*elvarratlan sebnél! Mert mindig a legrosszabkor azakad fel. (bocsi iphone autocorrect :D) #16 voltam
18/29 anonim válasza:
nekem nőként az a véleményem, hogy tudni kell olykor nehéz döntéseket hozni úgy, hogy engem a legkisebb sérelem érjen. Láthatóan téged zavar ez a dolog! Ha én a te helyedben lennék akkor biza eléállnék és rázúdítanék mindent. Ha volt már tányérdobálós veszekedésed akkor tudod miről beszélek:D. Vagy ha félsz akkor írd meg neki a monológod és gondoskodj hogy a szeme elé kerüljön, higyj nekem utána olyan leszel mintha kicseréltek volna :)
Káros szenvedélyek, gondok nélkül szép igazán az élet :)
N43
19/29 A kérdező kommentje:
Volt egy kis monológ írásban, amiben elmondtam neki a véleményemet róla. az segített egy ideig, valóban!
2017. dec. 5. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!