Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak emberileg! Szerintetek?
jártatok már úgy, hogy alakulgatott valami köztetek, azt hittétek, a másik is szerelemmel viszonyul felétek, mert olyan jeleket küldött, olyan dolgokat mondott, majd mikor színt vallotok, hogy szerelmesek vagytok belé, azt mondja, h. ő csak emberileg szeretett meg.
de közben végig olyan dolgokat mondott és tett, amit épeszű ember nem csinál, ha csak emberileg szeret meg valakit.
annyira megalázó! letagadni a nyilvánvalót, ahelyett, h. vállalná az érzéseit.
miért csinálják ezt?
szerintem rosszul olvastál a "jelekből"!
Tudd meg, ilyen nincs. Nincsenek jelek meg stb. Egy férfi ha akar valakitől valamit az imondja. Konkrétan. Nem mellébeszélve.
Megaláztad saját magadat. Neki pedig nem róhatod fel. CÍsak a vonzerejét méregette rajtad, de konkrétat nem mondott.
Miket tett? Mit mondott?
Lehet, hogy közben meggondolta magát és azért visszakozott.
De valami konkrétumot írj, mert így nehéz bármit mondani.
ja, de már le*arom, nem fogok miatta idegeskedni.
azt gondolom, én helyesen jártam el, őszinte voltam, jól kommunikáltam, nem húztam az agyát, nem játszottam meg magam, nem taktikáztam.
egyszerűen csak szerettem.
ha úő így bánt el velem, lelke rajta, én ennél csak jobbat érdemlek.
és azért, mert jó voltam hozzá, és megérdemlem, h. olyanvalaki legyen mellettem, aki hasonlóan jó hozzám.
és ilyen gyáva férgek miatt nem fogok többet idegeskedni, meg rágódni, nem éri meg.
csak az a hülye szerelem.
az agyammal hiába tudom, h. milyen, a szív nem engedi könnyen elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!