Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú,de nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú,de nagyon rosszakat hallok róla?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fiúval aki már randevúzni is elhívott párszor,de sajnos elértek hozzám olyan pletykák amiket nem szívesen hallottam.Állítólag ez a fiú minden lánynál bepróbálkozik és már nagyon sok barátnője volt illetve sok lánnyal lefeküdt.Velem nagyon rendes volt eddig egy igazi úriember.Voltunk iszogatós buliban is ahol én kicsit becsíptem de akkor is hazakísért és nem használta ki az alkalmat pedig én picit talán rá is másztam akkor.Ő nekem kb egy álom.Sokkal jobb pasiba ő mint én csajba.Nagyon szeretném ha összejönne a dolog de félek hogy ha tényleg ilyen múltja volt akkor velem is megcsinálhatja ezt.Persze lehet hogy nem kéne felülnöm a pletykáknak de akkor is rossz érzés hogy ilyeneket beszélnek arról az emberről akit én szeretek.Lehet hogy csak a rosszindulat beszél belőlük?Ja amúgy a legjobb barátnőm szerint normális pasi lehet (ő nagyon jó emberismerő).Folytassam ezt a kapcsolatot?
2020. szept. 11. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Minek akarsz jobb pasit mint amilyen csaj vagy?
2020. szept. 11. 16:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Mert Ő nekem egy álom.És most elkezdtem fogyózni is szóval jövő nyáron már tök jól nézek majd ki.Arca meg mások szerint szép vagyok :P
2020. szept. 11. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, végül is mi rossz történhet?

Valószínű régen szexeltél, max lesz egy jó éjszakád aztán keresel mást.

2020. szept. 11. 16:26
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Elég egy alattomos ellenséget szerezni ahhoz, hogy rosszakat hallj vissza róla, az emberek ilyenek. Ha tetszik neked, kedves, udvarias, akkor miért ne? Nem kell hozzámenni azonnal, majd látod, hogy milyen ember, ha megismered.
2020. szept. 11. 16:51
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

Tini kategória. Jó választás lesz ez neked, de azt hiszem erről ír itt sok srác is. Kell a normális, de átlagos külsejű férfi? Nem!

Kell a szuper macsó, ámde a biztos csalódás? Naná!

Képes vagy magadat törni, kínozni, csak hogy a fiú falán egy "X" legyél. Gratula! Sokan szurkolunk ám neked, hogy okoz a fiúnak egy kellemes fél órát!

2020. szept. 11. 16:54
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Élő példa vagyok, hogy legnagyobb szoknyabolond tökét is el lehet kapni úgy, hogy észre se vegyen rajtad kívül mást. Persze ez nem húszéves korban fog bekövetkezni.
2020. szept. 11. 17:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok ő pedig 22
2020. szept. 11. 17:30
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Kapcsolatot? Még el sem kezdted! Még csak ismerkedtek... az ember alapján dönts aki előtted áll, ahogy viselkedik. Attól hogy nagy szoknyapecér még nem biztos veled is az lesz (bár van rá sansz), majd elválik hogy viselkedik. Legrosszabb esetben több leszel tapasztalattal meg legalább jól érzed magad :)
2020. szept. 11. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tiszta ilyen ize, felhok felett 3 meterrel meg az a masik borkabatos film aminek nem jut eszembe a neve 😃
2020. szept. 11. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Mi ebben nem tudunk segíteni neked. A páromról eleinte rosszakat hallottam. Aztán kiderült, hogy jó sokan voltak előttem és irgalmatlan bunkó módon csinálta, mert nem érdekelte a lányok lelki világa. Velem kezdettől fogva nagyon rendes volt. Kiderült, hogy a rossz pletykák forrása az irigy férfiak és sértett nők csoportja.

Ismerd meg a srácot.

2020. szept. 14. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!